Orderbekräftelse.

Jahopp, då var det klappat och klart. Bara att vänta till 18 december tills jag får mina underbara JB saker. *överlycklig* Haha.

Puss &Kram S

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Gick in på Cdon igen för att verkligen kolla att det inte fanns någon stans och då stod det att sidan hade haft problem och att vissa produkter försvunnit. Fatta hur jävla gald jag blev. Haha. så nu ska jag förhoppningsvis kunna beställa.

Puss &Kram S


Låt mig försvinna.

Jag är argast! Jag skulle gå in på cdon för att beställa lite JB saker och så finns dom inte kvar. Jag menar hur jävla arg får man bli! Kan ni förställa er? Jag letar igenom hela jävla sidan men dom finns inte! Nu måste jag verkligen beställa från USA. Jag skiter i hur jävla dyrt det blir. DDAAMMPP!! aaaaaah! Jag tjuter typ!...

... S

Palla.

Jag palla inte prata om matchen så fråga inte...

Jag känner att jag bara vill gå på stan, ha med mig typ 3000 och bara shoppa sönder. Haha, men det kommer ju aldrig hända...

Puss &Kram S


Första advent gott folk!



Precis som rubriken säger är det försa advent idag! Nu är det fan julkänsla på riktigt. Ljusstakar, pepparkakor (vilket jag inte gillar men det är jul!), Clementiner. Ja, nämn allt!? Jag älskar verkligen det här. Jag älskar julen! Det är 24 dagar kvar... Herregud! Redan i fredags såg jag att dom börjat ställa upp julgransståndet. Jag menar, vem fan köper gran 1 månad innan? Men, det finns väll folk till allt! Haha.

Nu ska jag iväg på match. Måste peppa sönder! För jag är fett seg... Inte bra.

Puss &Kram S

DROG!

Det här inlägget skänker jag helt till Ankan och alla andra underbara JB fans som vill se helt underbara klipp på våra egna favorit bröder.

Klipp 1
Klipp 2
Klipp 3
Klipp 4
Klipp 5
Klipp 6
Klipp 7
Klipp 8

Puss &Kram S

Haha.

Anna Lisa 1
Anna Lisa 2

Herre gud, tjejen hypervenntelerar (stavning?) ju verkligen! Haha, man blir ju lite smått rädd att hon typ ska dö av syre brist eller något. Men som jag sa i mitt tidigare inlägg. Jag kan inte föreställa mig! Hon älskar ju honom mer än sin egen familj! Sen får man ju välja själv hur mycket man tror på det...

Igår var det inget speciellt som hände. Skolan, träningen, och fredasmys. Inget att uppmärksamma speciellt mycket. Jag ska ta mig an matten lite nu, kankse lite spanska också.

Puss &Kram S


Johan is out!

Då var det Johans tur att lämna Idol. Långt inom mig vet jag ju att han aldrig skulle kunna bli en idol men jag ville ändo inte att han skulle åka... Ne fy, jag blev fan ledsen när dom ropade upp hans namn. Det erkänner jag.

Men gud, jag trodde jag skulle dö av skratt när tjejen längst fram för dampryck av att Johan ställe dig framför henne och sjunger. Visst jag ska väll inte säga något. jag kan inte föreställa mig. Jag hade svimmat om Jonas Brothers kom in genom dörren och ställde sig och sjöng för mig. OMJ! Men ändo... Sen, ofta hon hete Anna Lisa. Jag lovar att hon fick black out och Anna Lisa var det första namnet hon kunde komma på. Människa kunde ju inte andas. Haha!

Men ja, jag orkar inte dra dagen nu! Klockan är kvart över 12. Det kommer imorgon istället.

Puss &Kram S

Gratis saker. :)

Jag har hittat ett nytt gratis ställe. Gratissaker!
Man behöver inte mycket poäng alls eller många värvade.
Testa? Är det inte värt ett försök? Även om ni inte orkar vara aktiva kan ni väll gör mig en tjänst och registrera er. Det är 100% GRATIS!

Life´s to short.

Life´s to short,
let´s make te best of it.

Ne, ingen träning idag. Home studding. Det suger! Men jag vill ju gärna få godkännt på provet. Haha. Jag är riktigt sugen på att se Twilight. Filmen verkar ruggigt bra och kommentarer jag har sätt om den är bara positiva. Jag gilar det här övernaturliga... Ni vet vad jag menar? Jag vet inte vad det är eller varför men jag fastnar lätt för det.

Men nu måste jag tillbaka till att gnugga geniknölarna. Host, Host! 

Puss &Kram S

Träning eller plugga?

Jag dampar sönder. Om jag inte kan hemkunskapen måste jag stanna hemma från träningen. Visst, jag är inte super pepp inför träning men iallafall. Fridar säger att det är enkelt men jag har ju inte äns gjort frågor man skulle gör för as länge sedan. Just nu lutar det ju mot att jag får vara hemma och plugga. Men jag får hoppas att det inte blir så.

Puss &Kram S

Who's that girl?

Hilary Duff - Who's that girl
Fett bra låt!

Mina dagar är så jävla sega så jag känner typ inte för att tråka ut tiden här på bloggen med en massa skit... Men nu kommer det vare sig ni vill det eller inte.

Måndag: Silvana hade största dampet på Engelskan. Haha. Hela jävla klassen blev utkastad pga mig och några andra. Haha. Det var dagens!

Tisdag:
Fyfan vad jag ska hämnas på Fille och Norda imorgon! Vi har typ haft snö/pingisboll/vatten krig hela dagen. Ni ska dö! Haha, ne för det var kul! Träning var skit rolig. Fotboll almost hela träningen.

Puss &Kram S

Young Jonas Brothers

Fyfan va söta! Kolla Joe och Kevin!
Man får ju leta efter sötar!

___________________________________

Match idag, och det finns inte så mkt mer att säga än att det inte gick som det borde. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pluggat lite engelska inför provet på tisdag. Jag blir så trött på det!

Puss &Kram S

90210



Jag kunde inte hålla mig till måndag då 90210 har premiär på Tv400. Jag är typ helt fast nu! Jag kollar på Youtube om ni undrar. Men nu tjatar syrran på att hon ska ha datorn så...

Puss &Kram S

It´s friday.

Usch, fy, fan, blä. Jag är tröttast! Tröttast sa jag...

Plugget, träning, faster, idol, fredag hela veckan, sova. Ungefär så ser min dag ut. Hälften är ju redan avklarat men what a hell.

På söndag är det RP match hemma. Jag måste börja peppa redan nu eftersom det är hemma. Men ja, nu orkar jag inte skriva mer, eftersom jag är tröttast. Förlåt mig för ett super tråkigt inlägg!?

Puss &Kram S

Hur orkar du?

Matchen tänker jag fan inte äns prata om. Vi kan säga att jag inte äns spelade för jag var väll inne på plan 15 minuter typ.

Palla att jag får en anonym kommentar på bdb där det står:
Anonym 19:nov, 19:08
är det ända du kan eller?!?!?
att lägga ut bilder på JONAS BROTHERS hela tiden!!!!
fan du har väll inga andra bilder eller!?!?!?!:O:O:O:O:O 
 
- för det första fattar jag inte äns hur du orkar kommentera om du stör dig så jävla mycket!
- Mogna lite!, palla vara anonym. Eftersom du är anonym har du väll inte äns bilddagboken och därför inga bilder att lägga upp! Så palla klaga!
- Vafan, jag lägger väll för helvet upp vilka jävla bilder jag vill? Nu råkar det vara så att jag älskar Jonas Brothers mer än du älskar ditt jävla namn anonym och jag har för tillfället inga bra bilder att ladda upp!

Som jag sa, mogna lite!

Puss &Kram S


Match.

Yo!
Igår sa Stefan att det var match idag. Fett förvånad blev jag. Hallå, det är onsdag. Och i Norrköping också. Herregud! Jag orkar inte, jag orkar. Jag orkar inte, jag orkar. Jag kommer vara döende trött imorn i skolan. Haha. Vi är fattiga på spelare just nu så vi får väll se om det blir 95or som får spela också. Så jag måste iväg och packa nu!

Puss &Kram S

Jag suger på att uppdatera?

Aaaahh, jag blir så arg! Jag orkar inte med att skit längre. Det är ju fan bara datorn för mig hela dagarna på sistone. Skolan förstör mitt liv! Hade utveklingssamtal idag där jag pratade om det här. Vet inte hur i helvete det kommer sig att jag börjar parat med mitt hat-objekt Silvana Pedersen om att jag blir as trött av skolan, men jag gjorde det.

Jag förstår inte hur vissa lärare tänker... Jag får MVG på proven sen har jag bara G+ som ett tillfälligt betyg? Hallå? Förklaring tack! Dom skriver att jag måste vara med aktiv i diskutionerna på lektionerna. Vafan, jag är jävligt delaktigt. Jag har nästan alltid något att säga! Fyfan vad damp jag får!

Träning gick väll okej? Inte så myckat att säga om den. Nu ska jag kolla in lite stuff angående mitt favoritband.

Puss &Kram S


Sm bilder.

Älskar er tjejer!














Jag är svin trött.

Hemma från sm igen nu då. Eller jag kom ju hem igårkväll och åkte tillbaka på morgonen idag men jag har varit hur trött som hellst så att lägga in ett blogg inlägg fanns inte på kartan. Jag gick och la mig vid 9. Nytt rekord?

Jag lovar att lägga in lite bilder från en underbar helg med tjejerna men jag har varken redigerat eller över huvud tagen fört över dom till dator so, be patient. I´ll gett there.

Puss &Kram S

SM!

Ser men på, jag hinner med ett kort, snabbt inlägg innan jag åker iväg.

Vaknade typ halv 7 och bestämde mig för att somna om igen och vakna klockan halv 8. Haha, men hur bra gick det på en skala. Vackande halv 9 istället och trodde att det var kört. Men just nu verkar det som om jag har ganska gott om tid. Jag har gjort iordning min matsäck och visade nyss mamma vad det är jag vill ha i fördelsedagspresent. Det är ju snart! (Om en månad.) Vilka vill gissa vad det är? Nu ska jag äta frukost. Måste ladda!

Puss &Kram S

Till alla Jonas Brothers fans!

Känner att det är dags att ha ett inlägg med roliga klipp igen! Så här kommer det...

Nick Jonas show.
Nick Jonas show 2
Tai Chi - Kolla in nick!
Haha, kolla in joe!
Soda machine

Kommer mer imorn? Eller ne, kanske inte eftersom jag har sm. Kommer äga sönder! Haha!

Puss &Kram S

Rösta!

Kom igen nu alla underbara läsare! Hjälp mig att få Jonas Brothers att vinna kategorin Breakthrough artist award under årets AMA! Gör det genom att röst här! Tack!

Gårdagens träning var bara för jävla rolig! Herregud är ordet! Fyfan asså. Sen möter jag människan i skolan också! Herregud! Jag är as nervös inför dagens träning. Av 2 olika anledningar. Stefan sa att vi skulle få en glad överraskning och att öven de skadade skulle komma ombytta? Jag fattar inget.

Puss &Kram S

Min gud...

Fyfan, jag och ankan is the kings när det gäller Jb. Haha, matten var fan roligast. Ne, där ljunger jag. Hela jävla dagen var roligast. Jag har i alla fall rätt ut en sak som jag nu är bombsäker på. Jag är otroligt lätt påvärkad. Jag kan inte sluta prata, lyssna, tänka och allt annat man kan göra med JB. Fyfan asså. NI ÄR MITT LIV!

Jag hittade största hataren på youtube. En ful jävla unge som klagar på allt man kan inom området jonas brothers. AHHH! Jag kan lägga in en länk sen.

Idag var det meningen att jag skulle fokusera och plugga men hur fan ska jag kunna det... Jag måste ta tag i det nu. Jag har ju både Kemi och SO i veckan. Så det här inlägget slutar här.

Puss &Kram S

Igår.

Matchen vann vi. Med 16 - 10. Det är inget bra resultat med tanke på vilket lag vi mötten men vi fick 2 poäng med oss hem. Och det är jätte bra. Än så länge är vi obesegrade i serien. Känns jätte skönt! Jag tycker ändo att det är dom lättare lagen vi har mött nu i början med då känns det ju bra att ha med sig självförtroendet att man är obesegrad till dom tuffare matcherna.

Festen blev längre än vi planerat! Men jag slog iallafall nytt rekor i allt byta om efter matchen. Jag hade 30 minuter på mig! Jag skulle duscha, klä på mig, platta håret och sminka mig. Och jag hann, jag fattar inte hur men jag hann. Men det var på håret. Haha.

Puss

Låtsas att det här är ett inlägg från igår.

Idag är det match. Jag är pepp. Tror jag? Jo, det är jag för vi kör mot ramunder. Jag är alltid as nervös av någon anledning när vi spelar mot ramunder. Kanske för att jag är orolig över att vi ska spela så jävla dåligt att vi förlorar mot dom. Igen! Det får inte hända. Det ska fan jag se till. Haha.

Efter matchen ska jag åka på 50-års fest. Farbror fyllde i måndags. Stort grattis till honom!

Idag: Nu ska jag äta frukost. Haha. Halv 12 på dagen men det är fan mycket godare att äta nu än typ 9. Jag lovar!

Puss &Kram S

Herregud.

Förlåt för uteblivet inlägg ännu en gång. Men till mitt försvar har dom senaste dagarna har varit väldigt långsamma. Jag känner mig ganska sliten. Kan inte komma på varför men nu är det så. Jag ska bättre mig. Jag lovar!

Lars åkte precis ut ur idol. Det är tråkigt. För jag gillade honom. Han är så jävla gullig, personligeten är fan grymt cool och jag bara helt enkelt älskar honom. Tråkigt! Men nu måste jag nog lägga mig i sängen och sjunga med i lite Jonas Brothers låtar. Det var alldelles för många timmar sedan jag gjorde det senast.

Puss &Kram S

I remember.

Träning snart, jag är inte pepp. Det är jag aldrig nu för tiden. Usch, jag måste ändra på det här. Men nu ska jag ta nått och äta oh sedan packa.

Puss &Kram S

When you look me in the eyes.

Jag hatar Silvana Pedersen, mentor till klass 8G så jävla mkt.
Ni vet nog vad jag menar.
Jag kan bara inte säppa det här.

Träning gick år helvete. Tappade boll, var okonsentrerad osv. Usch! ingen höjdare.

Puss &Kram S


Livet är fan bara skit

Goodbye

Träning sen och jag är inte det minsta pepp, det är nästan att mätaren går på minus.
Fyfan, tårar rinner och du finns i tankarna.

Puss &Kram S


...

Ass förlåt, jag har inte uppdaterat på flera dagar nu. Vi kör en snabb resume om helgen.

Lördag - gjorde inte så mycket. Slapat!?

Söndag - Match i Norrköping mot NAIS. Vi vann med ca 10 bollar. Bra jobbat tjejer. Inger mål för mig dock. Sämst!...

Idag - Första skoldagen efter lovet. Det är grymt segt.

Puss &Kram S

Goodbye.

I can honestly say
You've been on my mind
Since I woke up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning
And played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then
Put it down
'Cause I know I'm wasting my time
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cell phone's blowing up
With your ringtone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
You still feel it on your lips
The time that you danced with me
With no music playing
You remember the simple things
We talk till we cry
You said that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
Is saying goodbye
Saying goodbye
Goodbye

Lördag.

Gårdages träning gick väll okej. men bara okej. Sminkade systar lite halloween fint och det blev jävligt bra tycker jag. men bara för det glömde jag ju såklart ta en bild på ungen. Kankse kan göra om det och ta bild. Eller nej, tror inte att hon står ut att sitta och vänta på att det ska bli klart igen. Haha.

Nu ska jag göra iordning mig lite osv.

Puss &Kram S

RSS 2.0