A happy ending.

Skolan. Jag har faktist inget att säga om det. Jo, hela skolan luktade avlopp idag. Det är kul. Inte! Hem och sen träning. Träningen var riktigt rolig idag. Vi tränade väll kanske inte vårat bästa men jag hade kul iallafall. Speciellt på hemvägen. Haha, Jossie + Natta = skrattfeber. Haha, Men nu ska jag gå och sova. Annars orkar jag aldrig upp imorgon.

Puss &Kram S

Livsfarlig cykeltur!

Skolan, och måndagar betyder ju film hemma hos ankan. Men cykelturen dit var inte helt smärtfri. Ankans cykel + skjutsa 3 = självmordstakar. Det är något fel med bakhjulet så hela skiten bara vinglar. Haha, det är knappt att cykla själv på den. Men vi kom ju dit efter många minuters kämpade med att inte ramla av.

Sen tillbaka, spanska. Suuuuuug! Sen SO. Suuuuuug det med! Men sedan hem eftersom våran svenska var inställd. Sånt gillar vi. Mer av det! Kollade på A WALK TO REMEBER! Jag har serriösa problem med den filmen! Det går inte! Vafan ska jag göra! Alla som tycker att det normalt att man kollar på samma film ca 2 gånger per dag varje dag i veckan kommenterar det!

T-shirten kom idag också! En kul grej bara. I (L) Björn! Fast det kommer nog bli ett nattlinne för jag hade typ inte varit uppmärksam på vilken storlek som var ivald så gissa vad det blev då? XL. Smidigt Stephanie. Jag får sy in den. haha. Var uppmärksamma på sånna saker ni som beställer från internet. Det kan gå åt helvete annars. Jag kan inte hitta kamera kabeln så jag lägger in bild på tröjan så fort jag kan.

Puss &Kram S

Big love!



Jag älskar er tjejer, & Det kommer jag alltid att göra!

I think I saw you cry.

handbollsmatch idag som jag sa. Och ja kan meddela att det gick supeeeeeeer. Jag är så jävla stolt över er tjejer. Fyfan. Första halvlek var väll inte riktigt 100 men i andra ägde vi största delen av tiden! Puss på er tjejer!

Ja, nu är det andra avenyn som gäller. Börjar om 6 min så det är bäst jag drar.

Puss &Kram S

Serie start.

Jahopp. Nu bär det av till sporthalen om ca 15 min för tt spela första handbollsmatchen i serien. Jag vill vara pepp men det känns inte som om jag är det. Vafan har hänt?

Ja kommer med en snabb uppdatering när jag kommer hem. Önska mig lycka till!?

Puss& Kram S

Filmkväll.

Okej, jag lär nog få damp ikväll så bli inte förvånde om mitt ordval blir lite mer "argt" om jag skickar in ännu ett inlägg. Christian har 1 kompis här och Vendela har 2. Fullt hus kan man säga då. Så vi är alltså 10 personer här. Hörde precis att mamma glömt köpa kaffe och att hon får ont i huvet när hon är utan. Beroende? haha.

2 filmer ikväll.men jag anar att ingen av dom kommer vara bra. Vendela + kompisar valde någon bratz-film. Och Christian + kompis har väll något tecknat. Serriöst. Jaja, jag får väll kolla hur det blir.

Puss &Kram S


Muffins.

Jag sa ju förut att jag var själv hemma. Var ni uppmärksamma på att jag sa var? haha. Jag är inmte det längre som ni förhoppningsvis räknade ut. Men för att bli lite pepp bakade jag muffins. Faser ringde och frågade efter kladdkake recept och då blev jag sjävl lite sugen på att slänga ihop något gott.

Lyckat blev det iaf. Sen diskade jag. Pappa kom hem medans jag höll på och han verkade glad när han såg mig "in action". Det kankse är vad som behövs för att fixa fram en ny mobil. haha. Eller vad säger ni? Ny uppdatering ikväll.

Puss& Kram S


Inbillar jag mig?

Själv hemma. Fan, det är typ läskigt. Trappen knackar och det låter som om någon dår på golvet hela tiden.
Serriöst!

Imorgon är det handbollsmatch. Mot vadstena F95. 2 eller halv 2. Har inte riktigt kolla. haha. Första seriematchen, MÅSTE VARA PEPP, MÅSTE VARA PEPP.

Om ni har några synpunkter på designen säg gärna till. Allt för att det ska bli så snyggt som möjligt. Kommer förmodligen lägga in ny banner dom närmaste dagarna efter att jag nu inte är så nöjd med den längre. Men vi får se. Jag måste ju ha tid också.

Puss &Kram S

Förändringar.

Som ni ser har jag gjort om en hel del på bloggen. Jag och fridar har kollat in varandras o gett typ kommentarer när vi gjort om våra bloggar. kolla in hennes blogg. friiidaru.blogg.se.

Nästa inlägg kommer väll förmodligen imorgon.

Fan, nu händer det igen.

Nu har det gått dagar sedan den sista uppdateringan här igen.  I´m sry.

Fick en kommentar igår om vad det är jag tränar. Jag trodde jag hade berättat det (jag kankse har) men jag spelar handboll i Värdens bästa lag! Fyfan, vad jag älskar tjejerna. Puss på er! ♥

Ja, min mobil saknas fortfarande. that sucks. Har kollat lite på blocket och tradera på någon billig eftersom jag förmodligen inte kommer få en ny. Men nu så hittade jag en ny mobil för 12 hundra på elgiganten. Samma funktioner som på min "nuvarande". En walkman. Vi får se vad pappsen säger. Hoppas, Hoppas, Hoppas.

Snart är det träning. Handboll. haha. nu vet alla.!

Puss& Kram S

Can I have this dance?

Skola.  Med risk att låta tjatig så går det knappt 1 minut utan att jag gråter inombords. Men jag kan inte sluta tänka på det... På matten fick jag nästan tårar i ögonen. haha.

Snart ska jag iväg på träning & när jag komme hem ska jag ta tag i min banner. Ska lägg in en mer personlig om jag får tid. men ni vet.. det blir liksom aldrig av. För mig iallafall.
 
Puss & Kram S

You´re my only hope.



5 av 5 möjliga!

http://www.youtube.com/watch?v=0ofeDruIwTM

Skola. Hem till ankan på lunchen också. Vi kollar på sök just nu. Om jag minns rätt har jag nämt det i tidigare inlägg. Men sen kom jag ju hem tillslut. Kollade klart på A walk to remember. Asså, jag vet inte vad jag ska jag säga. Filmen är helt otrolig. Lovar att jag grät väll minst 1 liter. Jag överdriver inte. Grymt bra skådespel. Kolla in länken också. En av filmens finaste scener. Men jag rekomenderar att ni ser hela filmen för att förstå vad som händer.

Puss &Kram S




It´s strange, how mutch you love her.

Ja, bion igår nämde jag va? Om inte så gör jag det nu. Vi kollade på Patrik1,5. Vi säger 3 av 5 tosters. haha. Lite för förutsägbar för min smak. Men riktigt bra handling och mening med filmen.
______________________________

Bli medlem på Gratis Kläder:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=18805

Bli medlem på Gratis Makeup:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209

Förlåt för uteblivande uppdateringar.

Vi kör en snabb uppdatering av vad som hänt i veckan eftersom jag inte har varit aktiv.

Torsdag:
Var bmed josse och fridar efter skolan.  Åkte på sekriterar utbildning på kvällen 16.30 - 22.00. Sömnpiller vill jag lova.

Fredag:
Skolan o sen träning som jag inte varmed på. Mina jumskar sabbar fan allt. Sen iväg till Vendelas läger där mamma hade låvat att jag skulle gör en tipspromenat så torsdag kväl efter utbilningen fick ja sitta uppe en timme och göra klart det! SUG! haha. en tv kväll.
nu måste jag dra.

Lördag:
Är med fridar o josse. Blir iväg på bio snart om allt går som planerat. Så nu måste jag dra.

Puss &Kram S


..

inlägget för idag kommer imorn.

Por favor.

Ja, som ja sa förut så har jag snart träning. Kommer förmodligen suga eftersom jag bara kan vara med på skottövningar. Och sen ringde Mirre förut o sa att det bara kommer va typ 2 94or. Fett tråkigt. För vi har så jävla kul.

Men vafan. Puss på handbollen iallafall. ♥

Puss & Kram S

Uppdatering ikväll efter handbollen.

Innan allt rasar i bitar.

Skolan nu. Sitter och "leter" efter en bild till mitt Mexico arbete. Haha, raquel hänger inte riktigt med i svängarna. Handbollsträning ikväll. Vi får se om jag ska vara med, och om jag är det så kommer jag nog bara att passa lite. Raquek kommer nog på mig snart så det är bäst att avsluta.

Uppdatering ikväll.

Puss & Kram S

So, do i belive you.

Skola. Fysik på morgonen. Ingen bra start. Sen matteprov. Han inte med sista uppgiften för att lennart aldrig kom så nu blir det max VG. Men det är inte fyskam det heller. Fick ju G på biologin. Visst är det typ det värsta ämnet jag vet men jag borde ha lyckats bättre. Började kolla på SÖK på lunchen. haha. det är fan bra enligt mig. Eller, jag har börjat tröttna på den men jag tyckte iallafall att den var bra i början. Spanska, frida sniffade lim. haha. Man kunde nästan trott att hon tagit lite riktigt knark innan alltså. Hon var faktist lite borta. haha.

Lite american pie förut. The wedding. fyfan va bra det är. Älskar american pie! Nu ska jag snart iväg på träning också. Jag ska nog inte vara med. Skriv en kommentar där ni skriver eran gissning varför. haha. Ja, men det är våran tur att skjutsa så jag kommer att kolla på om det inte blir något deltagande.

Puss &Kram S

After all my pain.

Som ni ser har jag gjort om lite. Vi får väll se hur länge det håller sig. Jag orkar inte gör några stora förendringar så det här får duga tills jag kommer på något nytt.

Skola. Mentortid. Det måste vara det segaste ämnet någonson. Skut mig säger jag bara! Några afrikanska människor  kom och sjöng på morgonsamlingen. Från Tanzania eller? Ankan och Josse bara stod och garva. DET ÄR HYGGLIGT! haha. ja sen flöt det väll på. American pie på lunchrasten. ÄGER! & Matt är så jävla snygg.

Nu ska jag iväg i hyra film. Vi får se vad det blir. Många åsikter här hemma. haha. btw, matteprov imorn. Någon som har ett tips på hur man ska kunna plugga matte. et går bara inte. Hoppas jag kommer på något

Love S


So much for the love.

Söndag.

Vaknade vid 9 av att bror och hans kompis började gapa och skrika. Så ja gick upp och tog frulle. Vid halv 2 åkte vi sedan iväg till deras match. Fotboll i Gottfridsberg tror jag det hette. Masser med gyumnasium och så där. haha. Men vad spelar det för roll?! Vinst med 6 - 2. Fett bra.

Åkte hem o käkade. Lasange. Mumma. Sen har ja letat efter mobilen utan resultat.

Jaja, puss &God natt på er. S

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209


Help wanted!

Någon som har ideer på vart min mobil kan vara?
Jag behöver alla hjälp jag kan få!

Try to forget.

Hej bloggen!

Först skola idag. Lite halv kul bara. Sen idrott, som skulle ha inneburit hedavarvet. Min värst fiende. haha, inte. Men när vi kommer ut, påklädda o allt bestämmer svenne att vi kollar på fotbollsmatchen istället. Bara sådär med kul. Vi som var förberädda och allt. Ja, så där stod man o frös sönder. Då insåg jag att det är dags att damma av jackan och börja hålla vämen lite.

Dagen flöt på sen. Fick tillbaka Biologiprov idag. Det blev G! Ganska besviken faktist. Men det är som det är. Det är ju jag som pluggat för dåligt. Efter skolan - träning. Jag har träninsverk överallt så var ju inte riktigt 100 % pepp. Men det började väll hyggligt. Men blev typ sämre. Man tycker ju attdet borde vara tvärt om. Sista 10 var jag inte med pga mina fuckade jumskar. HATAR DOM! Dom förstör mitt liv - handbollen är mitt liv. Någon som har ett bra sätt att avreagera sig på? Tror att jag kommer behöva det. Let me know.

Puss &Kram S


Follow my past.

Skola idag, med hemkunskap.Vi gjorde potatis o purjolökssoppa. haha. Jag o Leo gjorde ju starkaste men Fille o vem som nu va honom gjorde fan grymmaste. Kebab &Chili smak. haha, fett bra! Ja, dagen rullade på jävligt segt. Jag tror inte jag någonsin har varit så här trött.

Imorn är det hedavarvet o det är inte kul.! Mina jumskar vill ju inte sammarbet just nu så jag kommer lätt få IG!, Vilket inte är ett dugg bra.Hoppas Svenne tror mig! Chansen är ju inte stor. haha.

Men nu lovers, ska jag åka in till stan för att köpa braller i första hand men kom mer väll köpa masser annat ist. Det brukar ju bli så.

Ha det gött S


På jobbet.

Sitter på mammas jobb nu. fett med trååååååk. Hon håller på att kopiera nått jävla papper så jag passade på att uppdatera. Orientering i Olstorp idag. Ja o emma ägde alla. Bäst i klassen och blan dom 10 bästa av 8orna.

Nu ska hon ha tillbaka datorn så det kommer en ny uppdatering i kväll.

Puss & Kram S

Find my life and give it back.

Jag kan bara inte få den ur hjärnan. den har fastnat. Jag pratar om Ella elle'a. Jag tror helt ärligt att jag inte är den ända vars hjärna den har fastnat i. Det är otroligt. Hur man dag ut & Dag in kan gå o sjunga på samma jävla låt...

Skolan idag. Jag o ankan ägde ut allt. haha. fett roligt. Ni vill inte veta för våran humor är så jävla sjuk. Serriöst. Jag skrattade tills jag fick kramp i magen. Ne, det är en lögn, Jag fortsatte skratta när jag fick kramp. haha. Igentligen är det ju träning idag men jag har ju spel o träningsförbud elr vafan det är så, nejnej. Jag stannar hemma och pluggar till So/ No prov. Håller på med att designa en tröja som jag kankse ska beställa. Björn vetni. haha. det är bara tat inse, han är typ "ute" men jag älskar snubben. Nu ska jag ta o anrunda det här inlägget.

Puss & Kram S


Gårdagens inlägg.

Åkte till sporthallen vid 2 för att träfa Amanda. Östgötalagets innebandy uttagning. haha, en kille ville träffa Amanda. Skulle sen ha följt med henne till stan för att köpa handbolls skor men det blev inte så. Åkte hem o slappade lite. Btw, jag har största dampet. JAG KAN INTE HITTA MIN MOBIL! Jag har varit utan den i 3 dagar nu. Snacka om beroende. haha.

Jaja, ja sittar i skolan nu o måste dra. Dagens inläggg kommer lite senare.

Puss &Kram S

FAN!!!

Handbollsmatch idag. Kom väll hem för ca 1 timma sedan. haha. men varför skulle det vara intressant!? Matchen var ju ingen höjdare tkr jag, + att mina jumskar la av helt. Sträkte mig på träningen i tisdags o nu ville dom inte dom samma sak som mig. Efter som vi på slutat blev kort om spelare fick jag hoppa in trots min skada. Det var inte smart! Nu kan jag knappt gå efter att ha fått ett ben rakt in i jumsken. Så det blev "spelförbud för mig." Tränarnas order. haha.

Duschen var klar och jag drog iväg till nästa match men den här gången var det inte jag som spelade. Fotboll i malmslätt. Alexandra spelade. I regnet. Men där gick det bättre. Dom vann med 2 - 1. Jag verkligen såg hur som fick slita för att bollen skulle komma någon stans. Den stannade i vattnet. Ibland blir jag riktigt glad över att jag valde en inomhus sport. haha. Blir väll att äta något gott och mysa framför tv.

Hoppas verkligen att ni kan vara så gulliga och gå in här. Ni får gratsi presentkort på kicks. & Vad jag vet så blir väll dom flesta tjejerna glada över gratis smink! eller? 
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209

Puss& Kram S


Deep down, undergrown.

Ja, ännu en gång måste jag be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat. Jag blir riktigt arg på mig själv när jag inte gör det. Men den här veckan har jag faktist tyckt var lite stressig. Handbollsträningarna har börjat igen, och den här gången på riktigt. Jippie. Ätligen måste jag säga. Dags att få tillbaka kondisen. inte för att jag någonsin har haft någon men... haha. Onsdagsträningen var riktigt pinsam - & jag var inte äns med. Jag var 100 % säker på att träningen var halv 7 så jag kom dit då me det visade sig vara halv 6. Jag skämdes så jävla mycket. haha. så jag gick aldrig in utan följde med mamma o pappa till stan för att köpa en garderob till syster.

Skolan tar det ju inte långsamt fram nu i början iallafall. redan nästa veckan har vi 2 prov. So + Biologi. Ganska mycket vi ska kunna också. Eller beror den känslan på att jag inte har pluggat något än? Hur som helst så är det baera att kämpa på. Jag kan ju inte presis bestämma att jag inte ska göra dom. Min framtid står ju faktist på spel här. Herregud. Man får ju lite ångest när man tänker på det så. Att ett prov kan bestämma vad som ska hända i framtiden. Önska mig lycka till.

Puss & Kram S

I'm sorry but i can't help it.

Sry läsare.
Min senaste uppdatering var väll för sisodär 1 vecka sedan. I'm sorry but i can't help it. Har varit riktigt upptagen. Jo, jkag vet vad ni tänker. Klar att hon måste ha 10 minuter extra att skriva på och ja det har jag haft. Men det är alltid ngt som kommer i vägen. Ni vet. Man vill se klart tvprogramet, man måste göra disken osv. Alltid är det ngt. Men vi kör en lite snabb uppdate på de sista dagarna.

Ljungsbro marknad har ju varit som dom flest säkert har uppmärksammat. Fick bemanna tivolit mellan 9 och 11 fredag kväll. ingen hitt vill jag lova. Men, kulmed er alla hade jag iaf. Det vill jag lova. Sen lördagen då. Marknade men Tove, Fridar o Josse. kul men köpte inget. Alltid samma skit ju. xD Sen helm till Josse där Tove o frida kom efter att dom hade varit hemma o ätit. Alltidskoj med er. <3

jo, träning i fredags. Så jävla skönt att vara igång. Det gick ju skit eftersom första bollträningen men vafan. Alltid gött med handboll.

Ja, det var allt för mig.
Puss& Kram S


RSS 2.0