JB!

GE MIG NU...

Vill ha!

Vill ha!
Vill ha!

... MEN JAG HAR INGA PENGAR. FÖDELSEDAGSPRESENT?

(INGEN RUBRIK)


Filmen var riktigt bra. Jag rekomenderar den varmt.
Jag börjar undra vad det är för fel på mig... jag grät typ hela tiden i filmen. Även fast det inte fanns någon anledning. men jag får väll bara inse att jag är en av dom typerna som gråter ständigt för allt och inget.

Jag måste gå och käka nu. Mamma ropar.

Puss &Kram S

HSM 3.

Idag ska jag gå och se High school musical 3. Jag tror att jag har ganska höga förväntningar med tanke på hur mycket jag har gillat dom tidigare filmern och klipp jag sätt på youtube. Kanske slänger in en lite ressention när jag komme hem. Haha.

Puss &Kram S

Pushing me away.

Idag vart det stan. Köpt mig en ny mascara (samma men ny iallafall) eftersom jag hade tappat min. Hur jag nu lyckats med det... och ett par gråa mjukisbyxor. Träningen gick väll sådär... missade första halvtimmen eftersom mamma hade någon sak med jobbet så jag inte kunde komma in. men jag ska springa själv imorgon istället. Annars gick ju träningen typ bajs. Eller inte hela träningen men ca 60 % av den var väll katastrof.

Men hörreni, nu känner jag för att kolla lite film. Något tips?

Puss &Kram S


Sorry.

YTräning gick väll bättre än jag hade trott om vi ska prata om hur det gick med halsen... Varför skriver jag det här igentligen? Jag kan gissa att typ ingen av er bryr er om min jävla hals. inte äns jag gör det snart. Fyfan, depprimerad.

Men jag, tove och fiffi hade iallafall roligast.se innan träning. Älskar er tjejs <3

Men vafan. jag har att House är i full gång så jag måste dra.

Puss &Kram S

Take A Breath

Oh, ikväll är det träning. Det var 1 vecka sedan jag tränade nu. Det känns både bra och dåligt. Min hals fuckar fortfarande så träningen kommer väll gå åt helvete men jag måste få träffa mina tjejer så jag ignorerar den för tillfället. Gissar att det inte kommer löna sig i slutändan...

Skulle ha gått på bio idag, High school musical 3, men eftersom mamma kom på att jag har träning fick vi byta dag. Aning om när det blir ni. Men antagligen torsdag eftersom jag har träning resten av dagarna.

Puss &Kram S

Video girl.

Jag har bara 24 poäng kvar till mitt presentkort på Kicks så kan inte ni alla bara hjälpa mig få ihop dom. Ni behöver bara registrera er. inte vara aktiva. Snälla, registrera er här. Tack!

Dagen har typ gått ut på att städa. Mitt rum ser ut som ett helvete och jag är verkligen inte typen som det går snabbt att städa för så ja, ni kan väll räkna ut själva hur det går. Haha.

Min förkylning vil bara inte släppa. Hur mycket te och allt vad det nu är jag dricker så ska den bestämt sitta kvar. Det är riktigt jobbigt vill jag lova. Jag sjunger ju på mina älskade Jonas Brothers låtarna hela tiden så jag låter som en strypt höna... Haha.

Puss &Kram S

Mobilbloggar

Haha det funkar ju fan. Men min räkning tål inte det har så.

Puss &Kram S

Goodnight And Goodbye

Inget inlägg igår men det hände inget spec. Så ni kommer klara er bra, eller? Pappa har börjat gnälla nu att jag inte får sitta vid datorn mer så jag måste väll gå. Jag kör ett inlägg ikväll...

Puss &Kram S

Efterlängtat.

Olet kaunein,
olet hienoimmista.
Silti se on sinulle, joka satuttaa sydäntäni.

I skolan var det idag mentordag. Det sög hårdast men jag, Ankan och Josse ägde ut allt och alla ändå. Haha, vi gick aldrig tipspromenaden utan fyllde bara i lite och fick iallafall mest rätt i klassen. Vilket belönades med var sin chokladboll. Haha, fan vad vi är bäst. Dagen rullade på, fick även redan på morgonen att vi hade foto på eftermiddagen. jag menar, hallå... information tidigare tack. Hem sen iallafall...

Jag har hittat min mobil! Efter att den varit borta i 2 månader var det riktigt skönt att äntligen ha något att stressa ner fingrarna med. Jag har varit totalt mobillös. Herregud! Ja, så nu är det bara att smsa och ringa på igen. har mitt gamla vanliga nummer. Vill ni ha är det bara att fråga... (om ni tycker att n har behov av att ha det förstås.) Ska gå och äta tacopaj nu. 

Puss &Kram S
 

Hold on.

Jag var aldrig med på dagens träning. Jag kände mig så pass förkyld att jag skippade den. men jag hade skojigt med Fridar, Fridal och musik istället. Haha, hittade ett jonas brothers klipp. Kolla in tjejen. Hon får "träffa" Jonas Brothers och är inte äns glad. Kolla här. Men nu är jag så pass trött att jag nog ska dra mig till sängs.

Puss &Kram S

I love you and me together.

Hörni, skriv under här så att Jonas Brothers kommer till Sverige.
Haha. Det är ju värt ett försök...

Skola idag som alla andra vardagar. På lunchen började vi komma på A walk to remember. Det är nästan 2 veckor sedan jag kollade på den senast så ja,  jag typ längtar as mycket till måndag nu. Haha. Beroende? Träningen gick åt helvete eftersom min fot dampade till max. Jag fick sitt vid sidan typ halva träningen (Men då hade jag och fiffi damp istället <3). Fan, jag hatar det här. Förut var det jumsken och nu är det foten. Tar det aldrig slut? Jag får värsta "skolk" känslan av det här. Och sen är jag grymt förkyld också. Inte har jag turen på min sida iallafall...

Puss &Kram S


Stan.

Efter skolan åkte jag till stan. Jag tog med mig lite smått och gott hem.
En tunika - Bik Bok
2 linnen - Bik Bok
1 par skor - Din Sko
Strumbyxor - Kappahl

Inget mer vad jag kan komma på...

Nu tror jag att jag måste ta tag i matten lite eftersom jag inte fattar ett dugg. Men nej, det orkar jag inte. Det får gå som det går. Men har iallafall inget mer att skriva.

Jo juste, Lovebug videon finns nu på youtube. Kolla in den här.

Puss &Kram S

Hemma igen.

Jaha, nu var jag hemma från sm igen. Jag vill bara förbereda er redan innan att jag länner att det här inlägget kommer vara ganska långt. Så, då var ni förvarnade.

Åkte ju igår, Lördag. Första mtchen spelades mot Haninge. Matchen slutade 17 - 16 eller något. 1 mål för mig. Tove blev matchens lirare, och fick en tvål. Jag menar, serriöst. Vafan ska jag med en jävla tvål till. Aja, nästa match spelades mot Skogås. Grymt bra lag så vi förlorade med 25 - 11. 2 mål I think. Fridar blev matchens lirare. Och fick sin jävla tvål som hon numera älskar mer än något annat. Nästa match som spelades 10.30 idag spelades mot Göksten (anteckna namnet!) som slutade 11 - 8. Vilma matchens lirare. Sista matchen mot Ramunder var fan ett måste att vinna. Och det gjorde vi också men bara med 8 - 4. Tove matchen lirare igen. Grattis ni som blev det. Vi har största problemen med att spela mot lag som inte kan spela handboll. Men så länge vi vinner skiter jag nästan i det.
Vi hade grymt kul tjejer. 

   
Jag älskar tjejer! <3



Jag älskar er tjejer! <3

Helgen vart hur som helst lyckade eftersom jag spenderade den med mina favvorit tjejer. Jag älskar er över allt annat! <3

Puss &Kram S

Ny banner.

Jag fixade ihop en ny banner på några minuter nyss. Jag kände att det behövdes lite färg så jag kom fram till det här.

Kommer ett inlägg om sm nu.

Puss &Kram S

Jag hinner igentligen inte.

Ja, bara för att datorn stod på lägger jag in ett snabbt inlägg. Jag håller på och packar för fullt nu. Man får bara ha med sig en väska men jag förstår inte hur allt ska gå ner. Jag ska verkligen bara lägga ner det nödvändiga den här gången. Jag  kommer väll på något. Nehe, nu måste jag dra igen. Annars kommer juag inte hinna.

Puss &Kram S

SM... <3

Ja, ni som läser min blogg regelbundet har säkert inte missat att jag drar iväg på Sm i helgen. Jag är inte helt säker på om jag kommer hinna uppdatera imorgon innan jag åker men hoppas, hoppas. Något som suger något enormt mycket är att jag är sjuk nu när vi ska åka iväg. Men det skiter jag i, jag ska in i den där jävla bussen och jag ska med till Eskelstuna om det så är det sista jag gör. Haha. Aldrig att jag missar det här. Vi kommer ha det bäst tjejer!

Dagen började ju med skolan. Musik, vi redovisade kompositör skiten. Det gick ganska bra tycker jag. Sen bad. Haha, josses mamma skjutsade upp oss. Fan va lata vi är. Jag var ju inte med eftersom jag är så pass sjuk. Måste ju för i helvet bli frisk någon gång. Ja, dagen avslutades med SO prov. Även där hade jag hjälpa av den mäktiga JJ kraften. Och jag höll löftet. Efter det blev det Träning - Handla tills imorn - Kolla på systers träning (det som var kvar) - Hem och käka.

Ne, nu måste jag gå och packa det som är kvar. Jag får ju inte glömma något. (Jag kommer säkert göra det iallafall...)

Puss &Kram S


Ny header?

Jag funderar på att göra en ny header eftersom det är alldellse för mycket svartvitt på bloggen. Och jag känner att det bara är headern jag vill byta färger på. Så vad säger ni? Ska jag köra på en färgad istället?

Puss &Kram S

<3

A little bit longer

Got the news today
Doctor said I had to stay
A little bit longer and I'll be fine

When I thought it'd all been done
when I thought it'd all been said
A little bit longer and I'll be fine
But you don't know what you got till it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
And every time you smile, you laugh, you glow
You don't even know, know, know
You don't even know

All this time goes by
Still no reason why
A little bit longer and I'll be fine

Waiting on a cure
But none of them are sure
A little bit longer and I'll be fine
But you don't know what you got till it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
And every time you smile, you laugh, you glow
You don't even know, know, know
You don't even know, know, know
You don't even know, know, know

Yeah!

But you don't what you got till it's gone,
And you don't know what it's like to feel so low, yeah
And every time you smile, you laugh, you glow
You don't even know! Yeah, Oh, Yeah, Ohhh, Yeah, Yeah
You don't even know! Know, Know!

So I'll wait till kingdom come
All the highs and lows are gone
A little bit longer and I'll be fine
I'll be ... fine

Hur vackart är det inte?

A little bit longer.

Jaha, det vart ingen skola idag heller. Jag var tvungen att ta maser huvudvärks tabletter imorse så mamma tycket inte att det var bra att jag gick till skolan. Jag måste bli frisk nu! Vafan, det är ju helg snart. Och den här helgen kommer äga! Love you girls! <3

Det blir säker lite glass idag också. just nu sitter jag och lyssnar på bäsa låten! A little bit longer. Det är ju så man börjar gråta. Lyssnar man på texten riktigt ordentligt kommer tårarna. Nick, jag älskar dig!

Puss &Kram S

There is more of life.

When you love someone and they break your heart,
don't give up on love


Jag kom hem från träningen för ca 1 och en halv timme sedan. Idag var jag ju inte med eftersom jag är sjuk men jag var iallafall där och kollade. Hade kul med Lin och Amanda som inte heller vad med istället.

Jag började skriva på det här inlägget för typ 30 min sedan men JB är sen stor orsak till att det inte har bivit klart. Jag sitter ju bara och kollar på videor hela tiden. Guuuuuud, vad dom är snygga! <3

Går nog och lägger mig snart så att jag kan gå till skolan imorgon. inte för att jag vill men jag måste bli frisk! Det är ju SM i helgen. Jag tar självmord om jag inte kan följa med på det. haha...

Puss &Kram S

Vanilj och annanas.

Så vaniljglass med 2 annanas skivor. Det var riktigt gott. Tror bestämt att jag ska hämta lite till. haha. Ett kort inlägg men kände för att berätta vad jag bestämde mig för att ta.

Puss &Kram S


Ligga kvar i sängen dag.

Jävla, idag är jag sjuk och det suger. Men det blir ju en hel dag med JB och film så jag kommer nog över att jag hosar oavbrutet och måste gå och snyta mig varje minut. Jag funderar på att gå och hämta mig lite glass för att lindra smärtan i halsen. Annars kommer det inte att finns någon hals att ha ont i kvar när dagen är över.

Förut nördade jag JB - Hold on till exempel, sen kollade jag på Camp Rock, och nu tittar jag på The Notebook eller vad den heter. Fan, dag framför dator eller vad är det som är pågång? haha.

Nej, nu ska jag gå och hämta glassen. Gott! Vad ska vi ta för smak då? Vanilj? Choklad? Päron? Kanske lite av allt? Jaja, vi får se. Jag åtekommer väll förmodligen senar idag...


Puss &Kram S


Träning i Ryd.

Kom hem från träning för ett litet tag sedan. Skojig träning. Bara att min fot dampade i början. Fick reda på att alla ska med till SM. Fyfan vad kul vi kommer ha tjejer. På vägen hem typ bara älskade jag va som hände. Precis när kenta startar bilden kommer Jonas Brothers - When you look me in the eyes. Jävla va det var tajming. Jag ba: Yess!

Nu ska jag gå och kolla på vad som är kvar på House. Jävlar, säsongs strat idag. ´

Puss &Kram S

(Avslutar med en JB bild.)
<3


JJ power.

Jb chatt -OBS. gammal!
______________________________________

Spanska prov i skolan idag. JJ power där. Svarade på alla frågor. Stolt! Men serriöst, jag trodde att jag typ skulle kunna svara på 3 frågor eller något. Totalt oförberädd...  Jag har grymt ont i foten just nu... Men vafan, jag måste träna! SM i helge ju! Det kommer äga sönder! Jävla vad jag längtar... <3 Love you girls.

Träning snart, om 30 min för att vara exakt. Så det ä'r bäst att jag drar iväg och packar klart.

Puss &Kram S

haha.

Jag ska ge er lite roliga JB klipp. fyfan.

♦ Joe's Cheeseburger Song
NICK, DON'T EMBARASS ME IN FRONT OF ALL MY FRIENDS.
Nick is sleeping.. OR IS HE.
It's Coming
Jonas Brothers - Fine take your banana
Fine, take your banana (2 - remix)!

Puss &Kram S

Sry.

Glömde skriva att vi vann! haha, tack fridar. <3 11 - 12 tror jag att det blev.

Puss &Kram S


Yes, tjejer.

Idag var det match. Hemma match mot Mantorp. Usch, jag hatar dom matcherna eftersom det alltid är så jämt. Inga mål av mig men skit samma. Hoppas det blir nästa istället. Försvaret var grymt idag tjejer! Puss på er! ♥
Längtar så till SM nästa helg...

Puss &Kram S

Kramp av allt skratt!

Igår:
Var i Norrköping på Måns, Björn, Soran och Özz show med Ankan, Josse och Emma. Haha, fan va vi skrattade. Speciellt jag och Ankan iallafall. Jag tycker det var vi som hördest mest. Haha. Haha, soran skämtade om oss. 

Soran: Är det någon från Norrland här? 
Ja och Ankan: *asgarv*
Soran: Vadå, är ni från Norrland?
Ankan: Neeee *garv*
Soran: Varför skrattar du då?
Ankan och jag: hahahahaha.
Soran: ... ... ... jag vissa går ju på särskola! (pekar på oss)

HAHA, fan va kul!

Jonas Brothers - Burnin'n up.
100% Juice.
Puss &Kram S


haha.

Kolla in! Så jävla roligt! -->

SOVMORGON!

Fan va skönt det är! Idag är det sovmorgon. Jonas Brothers hela jävla tiden här du. Play my music är så jävla bra! Jävlarns säger jag bara! Haha, man kan inte kalla mig något annat än nörd...! Nu ska jag gå och äta frulle, plugga fysik och klä på mig.

Puss &Kram S

Det är ett jävla pluggande...

Fan, den här jävla fysiken tar ju upp hela jävla livet. Serriös, raka papper dit, fint skrivet dit. Dra åt helvet säger jag bara. Jag orkar inte! Usch.

Skolan idag. Slappt typ. Slutar ju 20 över 1. Gillar! Ja sen hem och göra fysik men jag han inte så mkt fören det var dags för träning. Serriöst, idag var det en plåga. men en ganska skön plåga. Fyss i 40 minuter. Jobbigt!

Nu måste jag skriva och läsa fysik. Skut mig någon! Jag hoppas att en viss person (som jag lovat att inte nämna) kan muntra upp mig med sin musik.

Puss &Kram S

Affraid of the world.

Kan ni gissa vad Ankans och mitt samtalsämne var idag. Haha, ja alla ni Joe Jonas kan ge er själva en klapp på axeln. Rätt gissat. Fan asså. Måste ju lägga in en bild också. Även fast det redan har kommit typ 5 idag.
JJ är mitt och ankan nya symbol för Joe Jonas. Haha.



Engelska prov i skolan idag. Det gick ganska bra faktiskt. A och jag lovade varandra att inte lämna en ända ruta tom. Chansa hej vilt om vi inte kunde, + att vi gjorde det för Joe. Serriöst, nu ska jag försöka att inte nämna Joe här på bloggen i 1 vecka. Vi får se om jag klara det. Haha, jag chansar på att jag kommer faila...

Träningen var slapp idag, mest teknik. Men det behövs ju det också. Måste plugga fysik imorgon.

Puss &Kram S


JOOOOOOE! <3

LITE NÖRD BILDER NU DÅ!









GAAAAAAAH!

This is me.

Kolla här & här annas dödar jag er! xD

Camp rock... Vilka kollade? Inte jag men kollar hemma hos ankan just just nu på lunch rasterna, sen kollade jag klart på den här hemma. Tack för att youtube finns. Jag skulle fan dö för att få sjung med Joe. Serriöst, snyyyyyyyyyyyg!


Dagen har varit rätt slapp. Slutar typ halv 4. Fan va segt! Hem, skulle ha pluggat engelska tills hjärnan började blöda men det blev inte så. Har suttit vid datorn istället. Haha, men nu ska jag dra iväg och lyssna lite mer på klippen antar jag.

Puss &Kram S


Fan också!

Hösten är en riktigt vacker årstid men regnet är en bonus jag inte behöver...

Sen uppdatareng. Jag vet att jag lovade att skriva hur det gick direkt när jag kom hem men pappa tvingade mig att plugga. Det blev lika... 13 - 13. 1 mål för mig, men det kunde ha blivit 3. Brände 2 straffar. Det är fan sjukt. Jag brukar alltid vara säker när det gäller straffar. Sen gick det bara åt helvet idag. Fyfan.


Kom hem och pluggade som jag sa. Engelska och Fysik. Ska inte påminna mig för mycket om skiten. Så vi lägger det åt sidan. Pizza på kvällen.

Jag kommer skrika snart! Christian och Vendela skriker och "brottas" igemter mig. Det är såååååååååå irriterande.

Nu måste jag dra mig till sängs. Det är ju en dag imorgon också.

Puss &Kram S


This is the life.

Söndag är det idag, Ska snart iväg på match. Ja, om 1 &1 halv timme faktst men ialla fall. Så jag måste iväg och göra mig iordning nu. Jag lovar att jag kommer uppdatare så fort jag kommer hem.  Önska oss lycka till!?

Puss &Kram

Kanelbullendag. Wiiiie.

Haha, ja, idag är det kanelbullens dag. Jag tror jag läste någon stans att det är 6 året vi firar denna godsak med en helt egen dag. Tycker ni att vi behöver det? Att alla ska ha en orsak till att pressa i sig masser med socker och skit. Haha, men varför klaga? Jag ska väll inte säga något. Jag kommer säkert att äta en, varesig jag vill det eller inte. Mamma och pappa har säkert köpte hem ett par stycken som vi ska äta upp när kvällen börjar närmar sig.

Dagen har varit slapp. Vaknade vid halv 11 typ då jag tog mig lite frukost. Kollade ytterst lite på Fab 5 eftersom pappa ville ha en lugn morgon. Men lugna mornar händer inte ofta hemma hos familjen Dahl, det kan jag lova. Stack ut för att fota lite i höstvädret. Men bara för att jag hade bestämt mig för att göra det finns det inget att fota. Alla löven var antingen brun (usch vad fult!) eller ihopkrattade i en ful jävla hög så min fantasi tog slut. Så jag drog mig tillbaka in i värmen. Eller, riktigt så kallt är det ju inte än. Men det börjar närma sig att ta fram både vantar och halsduk. Vantar har jag faktist använt några gånger iår men "värmen" kom ju tillbaka för en kort stund förra veckan så jag la tillbaka dom i byrålådan.

Nu kan jag inte skriva mer. Även fast jag vill. Vi har 2 prov nästa vecka. Fysik och Engelska. Serriöst, skjut mig! Värst ämnena jag vet. Dom 2 ämnen jag har störst problem med att plugga till. Engelska är ju dom flesta ändå rätt bra på så det är ett sånt där ämne man är bra på men ändå måste plugga till. Och då går det inte. Usch. Sen finns det alltid någon roligare som gör att man försvinner bort från högen med papper, böcker och pennor i sägen. Ska vi säga att datorn är ett av dom sakerna. Nej, nu ska jag fasiken sitta ett tag med skiten och lära mig något.

Kände att det här blev ett riktig långt inlägg. Om ni orkade läsa allt meddela det till mig så jag vet om jag kan fortsätta med den här längden? Eller om jag ska korta av det. haha.

Puss& Kram S

Too good to be true.

Skolan. Idrott är fan det ROLIGASTE ämmnet. Det tycker iallafall jag och Vicki. Haha. Dom som hört våra garv attacker förstår vad jag menar! Haha. Sen skrattar jag typ så fort jag ser henne. Fyfan, roligare är det svårt att få! Handboll efter skolan. Det är härliga att bara få släppa allt och spela. Eller det är väll en sak jag inte kan släppa, haha, jag och Vicki spelar ju handboll tillsammans. Serriöst. Det kan ju bli lite okonsentrerat. Men jag tycker att vi klarade oss riktigt bra idag.

Hem och kolla Stargate. Haha, fan va nörd jag är. Sen kebab. DET ÄR GOTT!

Ska dra och kolla idol nu.

Puss& Kram S

In the skola.

Fan, men engelska rockar... INTE! Som rubriken förklarade ganska bra sitter jag i skolan. Jag har matte. Det är tråkigt! Lyssnar ännu en gång på Cry med Mandy Moore. http://www.youtube.com/watch?v=RCOMIWs_PXw

Nu måste jag dra. Känner att Lennart (våran lärare) kommer dyka upp när som hellst.

Puss& Kram S

Nu räcker det!

Nu har jag ändrat lite igen. Men det är väll så här i början. Man ändrar, och ändrar, och ändrar tills man hittar något man gillar. Nu känns det faktist som om jag är nöjd? Vad tycker ni? Ge mig en kommentar om allt... banner, bakgrund, text. Allt!

Puss &Kram S

Yes!

Föresten, jag hittade kabeln till kameran idag! Fan vad glad jag blev!

Puss &Kram S


Dålig bild på björn tröjan!

Love to the last beat.

En snabb "faktatext" (haha) om gårdagens träning.

Fys. Usch. Behövligt och hatat på samma gång. Kan ni tänka er ett fyspass i en hall där det inte går att andas pga värmen. Det var fan sjukt! Har jag rätt? HAR JAG RÄTT? Haha. Nej, men vi lär ju få vänja oss. Onsdags träningarna kommer nog att se ut så här. *Suckar*. haha.
___________________

Skolan. Slutade 1 timma tidigare för att vi inte hade elevens val. Jippie! Ge mig mer! Ge mig mer!
Torsdagar gillar vi:
• Heroes
• Andra avenyn

Men mamma ropar att det är mat nu så jag ska dra iväg.



Puss &Kram S


The tears are heartbreaking.

Skolan. Ganka tråkigt idag. Fatta att jag hade damp på syslöjden när man får göra om samma jävla sak 3 gånger. Men onsdagar är ändo fett slappt. Slutar  13.20. DET ÄR SLAPPT! Måste bara tilllägga att jag orkade platta håret idag. Fyfan, ge mig ett pris!

Satte mig vid datorn efter plugget. Jag har inget liv! haha. Träning snart också. Idag blir det första gången jag är med ute och springer. Hjälp! Det är nästa att man blir lite rädd för hur det ska gå...

Puss &Kram S
_____________________________________

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=18805

RSS 2.0