Bättre bild!

Bättre bild på kjolen!

 

Puss &Kram S


Gina Tricot kjolen!


Gina Tricot 199:-


Det är den här vackra kjolen jag bara måste ha! Annars vet jag inte om jag överlever! Haha, jag provade den faktist idag på stan men hade aldrig tiden att ställa mig i den lång kön och betala. Förhoppningsvis hinner jag det imorgon.

Nu ska jag kolla Körslaget finlen. Haha. Jagvet! Töntigt program men jag bara måste se till att Erik vinner.

Puss &Kram S

Klar!?

Nu är jag ganksa nöjd med min blogg. Vad tycker ni? För mycket färg? För lite? Let me know! Please! Det är ju ni som ska trivas här lixom. Haha.

Puss &Kram S

Stan.

Hemma från stan igen. Och det var grymt mycker folk. Idag var vi brar på Ikano eftersom jag in orkade gå runt i hela stan. Med mig hem fick jag i alla fall:

1 par jeans
1 bälte
2 BHar
1 kofta

Jag letade också efter ett par skor men det ska jag nog in igen imorgon och kolla på. Och en kjol på gina som jag inte heller han kolla på idag. Hoppas dom finns kvar bara.

Jag är i full gång med att göra om bloggen. Det tar lite tid men jag hoppas verkligen att det blir bra i slutändan.

Puss &Kram S

Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge.


Så jag tror inte jag kommer hinna göra om bloggen idag. Eftersom det blir stan nu. Och sen har jag inte fått något super bra ide på hur det ska se ut heller. Dert får helt enkelt vänta tills jag får lite insperation. Haha.

Puss &Kram S

Saturday night fever?

Ja, saturday kan jag hålla med om. Night - inte än i alla fall. Och fever - ja vad ska man säga, mitt huvud dunkar fett mkt. 

Men jag ska iväg till stan i alla fall. In i duschen, gör mig iordning oxh sedan dra iväg. Jag är i desperat behov av kläder! Jag har inget längre. Jag tröttnar på kläder välding fort. Och om jag har något fint har jag aldrig någin bra att ha till. Jag kan ju inte bra gå runt i ett superfint linne lixom. Jag behöver något på benen. Haha.

Puss &Kram S

Läggdags!

Jag måste  verkligen hoppa i sängen nu. Mitt huvud hänger inte med för 5 öre längre. Jag hjälpte Julia med sin blogg och jag fattar inte vad det är jag skriver. Haha, Så efter lite sömn hoppas jag kunna vara tillräkligt frisk för att ta en sväng till stan och sedan göra om min egen blogg. Jag ska gör om den från grunden eftersom jag inte gillar hur den ser ut nu.

Så om ni kommer tillbaka imorgon kväll tycker jag att ni ska förvänta er en stor förändring på bloggen. Men jag lovar inget eftersom jag är döende! Jag kan inte kalla det här tillståndet något annat!

Jag tycker att jag gnäller ganska mycket här i bloggen. Haha. Vad tycker ni?

Puss &Kram S

Fredag kväll.

Idag blev det aldrig träning eftersm min hals fejlade totalt och min mage inte ville leva mera. Tänk er riktig jävla magknip och sen x20 typ. Usch! Jag trodde jag skulle spy. Men mitt huvud håller fan på att sprängas så jag tar och avslutar det här inlägget nu. Jag lovar att det kommer ett nytt senare ikväll.

Puss &Kram S


Till skolan med halsont.

Usch! Vaknade upp med ont i halsen och det får inte hände på fredagar när jag har träning. Om det inte går över kommer jag behöva stå över vissa delar av träningen. Bajs! Jag tränade ju inte i Onsdags och behöver verkligen det nu.

S¨snart ska jag till skolan. Jag satte alarmet på 6:20 men kom i stort sätt upp nu. Haha. Javet, jag är smart! Jag ville verkligen gå upp och göra något fint med håret men jag antar att det får bli på måndag istället. Jag är bara fööööööör trött.

Nytt inlägg vid 6 tiden när jag kommer hem från skola/träning.

Puss &Kram S

JULIAAAAA!...

Ahhh... jag saknar julia mest just nu!

Efter skolan som i i stora drag sög åkte vi i smyg hem till sjuka Julia. Hon skulle iväg till Göteborg över helgen så vi tänkte överraska henne med lite choklad. Men reaktionen vi fick när vi kom fram var en dörr som smällde igen. Haha.

Efter att ha varit hos julia i 1 timme eller 2 åkte vi hem till mig. Gjorde negerbollar och satte oss vid datorn. Haha. Försökte muntra upp julia så gott det gick där hon satt - fast på bussen. Hon är fett saknade efter bara ett par timmar. Vi gjorde massor med filmer och ett par kom upp på youtube. Men länken lägger jag inte in för dom är till för oss. Haha.


(ursäkta suddig bild.)


(ursäkta suddig bild.)


(ursäkta suddig bild.)

Puss &Kram S


Förgiftad?

Jag mår... sjukt illa. Usch! Och jag skulle gissa att det är gårdagens pizza som är anledninge. Det var fan inte frech. Tänk er bränd deg och kebabsås. Det var ungefär vad vi fick. Fyfan! Och 4 timmars sömn gör fan inte saken bättre! Kanske inte är så smart att lägga sig 2.  Fy, jag orkar inte skriva mer...

Puss &Kram S

Burnin up!

Killen sjunger burnin up. Haha, fett med kul!




Puss &Kram S

Veckans låt.

Eftersom bloggen fick lite problem igår när jag skulle lägga in veckans låt får jag ta och göra det nu.

Jenny Hyun - I still belive in love


Puss &Kram S

Pizza... x2.

Just nu käka jag pizza. Något färdigt skit som man bara värmer på. Men det funkar ju. Det smakar nästa inte äns pizza. Och tur det för ikväll blir det nog pizza igen. Sova med Josse, Ankan och Julia. Fett med mysigt!

Puss &Kram S

Så länge vi båda andas!!!!!!!!

Jag beställde nyss Så länge vi båda andas! Eller okej det var ju mera som en bokning men wtf: jag är garanterad att få den första dagen nu! Nästan så att jag slutar andas! Om jag kunde få Edward Cullen, Joe, Nick & Kevin Jonas samtidigt hade mina värld varit 100% perfekt. Men tyvärr är det rent önsketänkade. Haha.

Puss &Kram S

Film day.

Jag har kollat på film sedan jag vaknade kvart i 1 idag. Haha. Det börjar kännas i huvudet. Tror jag - annars är det den ordinarie huvudvärken som blir värre. Jag vet inte riktigt.

Så det försa jag kollade på var ju Harry Potter med snygg Robert. Och nu ser jag Fantastic 4 2. Pappa sa åt mig att hålla mig bort från dator / Tv idag men hur fan ska jag kunna gör det. Bloggen och film. Vad gör man annars när man är sjuk lixom. Haha. 

Puss &Kram

No school like I told you.

Dedt blev inte skola idag. Precis som jag sa igår. Haha. Igentligen vill jag inte skriva det här inlägget eftersom jag är mitt i en film men kände mig så illa tvungen. Haha.

Jag sitter ju faktiskt och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren där ingen mindre en vår allas Robert är med. Så nu ska jag inte störa mig själv mera.

Puss &Kram S


Varför kan jag inte sova?

Ahh... jag kan inte sova så jag satte på Twilight även fast jag bestämde mig för att inte göra det först. Men en dos med Robert Pattinson gör mig ju inte precis trött. Snarare supersprallig av glädje.

Men nej nu är det slut på att sitta uppe mitt i nätterna med bloggen när det är skola så jag inte kommer upp på morgonen. Men jag tror inte att det blir skola imorgon. Usch! Mitt huvud sprängs. Men vafan skriver jag mer för då...

Puss &Kram S

Stephanie goes sjukling.

Jag kan inte må bra med tanke på mitt illamående och min huvudvärk. Det finns fan inte med på kartan hur jobbigt det är. Jag har känt mig så här hängig i flera dagar. Allmänt trött och hängig helt enkelt. Fredag/Lördag hade jag faktiskt lite feber också och jag skulle tro att den inte har försvunnit än. Och inte fan blir det bättre av att jag spelade match idag. Som vi visserligen förlorade. Men jag tänker fanimej inte hänga upp mig på det.

Pappa ropar på mig att jag ska gå bort från datorn och lägga mig för att bättra på imunförsvaret lite men ag måste kolla på Twilight ikväll. Måste få en lite dos för att inte få ett sammanbrott. Så när han har kollat till mig och ser att jag ligger i sängen slänger vi upp datorn igen. Haha. Busiga jag.

Nu måste jag fan hoppa ner i sängen. Pappa får damp! Haha. Missa inte veckans låt imorgon!

Puss &Kram S

Ahhhhh...

Jag fattar inte att jag redan har läst ut dom 3 första böckerna... Eller jag är faktist inte förvånad att det gick på 6 dagar men jag vet inte vad jag ska göra efter skolan nu. Jag har ju varit helt uppspelt för att få lägga mig o soffan med boken & lite JB på svag volym i bakgrunden och bara koppla bort allt annat. Det var så jävla härligt. Så antingen för jag köpa 4:de boken på engelska och läsa en sidan om dagen eller bara inse att jag får vänta till mars på en svenska översättning. Min värld går under nu! Jag klarar inte av alla spänning som väntar det närmaste året!

- Jonas Brothers world tour.
- New Moon kommer ut. (förhoppningsvis det här året.)

Jag typ spricker! Haha.

Puss &Kram S


Tonight.

Så igår släppte Jonas Brothers sin musikvideo till låten Tonight. Fett bra! Kolla in den!?



Puss &Kram S

Ljudet av ditt hjärta.

Så igårkväll blev jag klar med När jag hör din röst och satte genast igång med att läsa Ljudet av ditt hjärta. Fattar ni - jag kommer att ha läst ca 1500 sidor på en vecka. Och jag läser ju bara ett par timmar per dag. Fett bra gjord för att vara Stephanie Dahl. Haha.

Men jag typ dör. Jag önskar från hrla mitt hjärta att det fanns ett sätt att sova - lyssna på musik - koncentrera sig på boken samtidigt! Det hade varit den ultimata drömmen för mig. Haha. Gud så skönt. Någon som kan typ uppfinna en maskin som kan uppfylla min önskan? Haha.

Skolan idag var chill. Har faktist inget att berätta. Vad finns det att berätta om skolan lixom.

Kollar på handbollen nu men mamma har sagt till mig 5 gånger att jag måste gå in i duschen. Jag kom nyss hem från träningen. Så det är väll bäst att jag gör som hon säger... och sedan fortsätta med boken. Haha.

Puss &Kram S

Veckans låt.

Jag vet att det skulle ha kommit upp på bloggen igår men jag är fullt upptagen med att läsa Twilight. Och när jag inte läser Twilight kan jag inte logga in på bloggen. Rådamp, här kommer jag.

Aly & AJ - Cemicals React
 

Fett med bra låt! Och till alla er som undrar varför JB inte är veckans låt hela tiden så är svaret på den frågan att ni redan vet att jag lyssnar sönder på killarna och inte behöver veta det i form av veckans låt. Fattar ni? Haha. Jag suger hårdast på att förklara hur jag tänker när det gäller allt! Haha.

Nu ska jag gå upp på rummet, läsa klart det sista kapitlet i När jag hör din röst som jag inte hann med innan träningen och sedan ta och starta upp på 3:de boken. Josse har lånat första boken av mig nu så jag får se till att läsa 3:an långsamt så att jag inte längtar för länge efter att få börja om. Haha.

Puss &Kram S

JB chat!

OMG! Kvällen JB chatt skulle igentligen vara i full gång nu men av någon anledning är killarna sena. Dom kan typ inte logga in. Men jag tycker bara att det är fett jävla coolt att både jag och Ankan kom i Main room av dom 25 möjliga rummen. Det är lixom själva rummet killarna sitter i om jag ska förklara det enkelt. Jag typ dör av lycka... Haha,

Hela kvällen har våra datorer dampat men vi fixade dom i sista sekunden nästan. Och båda kom in i main room. Fan vad stolt jag är!


Stjärnan visar vilket rum man är i.

Puss &Kram S

Going to Ankan.

Jag är redan på kapitel 7 i boken. Efter bara ett par timmars läsning. Fett bra jobbat för att vara en sådan antibok människa som jag är. Men vafan ska jag göra när jag blir helt paralyserad av Edward och alla hans perfekta handlingar. Eller han är väll inte helt perfekt i boken eftersom han lämnar Bella men vafan, han är ändo 100% älskad! Han gör det ju för hennes eget bästa. Aww, jag tjuter floder!

Om ett par minuter åker jag till Ankan. Det blir JB, skratta, JB chatten och sova. Fett pepp som jag sa förut!

Sen ville jag bara ta tillfället i akt och säga förlåt för att jag uppdaterar så jävla sämst! Jag hoppas verkligen att jag ska kunna bryta denna dåliga vana om ett par dagar. Just nu är jag tillfälligt (förhoppningsvis) fast i mina älskade böcker.

Puss &Kram S

När jag hör din röst.

Då var det dags att börja på 2an i serien. När jag här din röst eller New Moon som den heter igentligen. Även fast jag redan vet vad som händer så vill jag bara kunna skriva det här inläggget med räser fart och slänga mig över boken.

Ikväll blir det förmodligen att sova hos Ankan. Live chat med JB klockan 11. Fan vad pepp jag är!

Nej - allvarligt, nu klarar jag inte av att hålla mig borta från boken längre. Haha, jag måste läsa!

Puss &Kram S

Om jag kunde drömma.

Så efter dagens träning var jag inne i stan för att köpa mina Twilight böcker eftersom syrran sagt att hon sätt dom inne i affären. Varje gång jag tänker köpa dom är dom slut. Fan vad irriterande det är. Men nu har jag dom - Om jag kunde drömma, När jag här din röst & Ljudet av ditt hjärta... liggande i min bokhylla... redo att läsas. Om jag kunde drömma har jag redan börjat med och jag har bara hunnit 2 kapitel eftersom jag skulle hjälpa syrran fixa webben och masser med annat skit. Men imorgon kommer jag vara klar. Bergis!

Imorgon har jag match också. Mot Finspång, I Finspång. Jag hatar att åka dit. Usch! Det är så jobbigt att åka zick sack i skogen. Men vad har jäg för val? Jag måste ju till matchen. Och mitt pepp blir Twilight! Haha, vad omväxlande jag är. Haha.

Nu ska jag i alla fall lägga mig och peppa. Så jag kommer upp till samlingen klockan 1 imorgon.

Puss &Kram S

Killing me inside.

Gick hem till Ankan både under lunch rsten och efter skolan idag. Körde sing it (JB låtarna för det mesta) typ. Hoppas någon fattade intresse. Asså nu när skolan börjar igen har jag inte mer om dagarna än skola och handboll. Och vad ska jag skriva om - om det?

Nu ska jag i alla fall iväg på träning men jag kan nog inte vara med 100% idag. Min hals är inte helt frisk. Mamma och pappa har smittat mig.

Puss &Kram S


Potential Breakup Song.

Så... skolan idag. Jag har väll inte varit allt för aktiv där typ. Inte här på bloggen heller för den delen. Men det har inte hänt något i mitt liv idag så vad ska jag skriva om? Jag vet inte. Jag ska i alla fall borsta tänderna nu så ni får väll vänta till imorgon med ett nytt inlägg...

Puss &Kram S

Veckans låt.

Jag glömde ju lägga in veckans låt så här kommer den.

Danny Saucedo - Radio
 

Puss &Kram S

En riktigt jävla lång väntan.

Nu har jag väntat... eller Ankan också i 10 dagar och det har in kommit. Gud vill verkligen att jag ska lida! Det här är fett jobbigt. Mitt liv rasar samman.

Det jag pratar om är "the big announcement" som ska komma idag från JB. Och jag hade hoppats att det skulle vara inlagt när jag kom hem från bion förut men icke sa nicke. Snacka om att jag inte kommer kunna sova.  blev bio

Så det blev bio efter skolan idag. Twilight! Jag var ju lixom tvungen att visa älsklingarna filmen som jag har drogat den senaste månaden. Vi kom fram till att jag har kollat på den i 2 och ett halft dygn sammanlagt. Vad jag fattade det som så tyckte dom om den. Juila, Josse och Ankan asså. Haha. Josse och jag fällde ett par tårar där i slutet. Usch! Den är verkligen för bra filmen!

Dags att hoppa ner i sängen så jag är pigg och fresch till morgondagen. Jag har väll inget mer att säga än...

Puss &Kram S

Jag skippar rubriken.

Filmkväll hemma hos Ankan igår. Det blev The grudge 2 och Employee of the month. Fyfan vad rädd jag var när vi åkte hem sen då. Fyfan! För det första försökte jag sova med taklampan tänd men det funkade ju inte så jag gick och la mig hos syrran. Haha. Och hela tiden kändes det som om tjejen stirrade mig i nacken. Usch - ruggig känsla. Men jag lyckades ju somna.

Skulle in i duschen förut men jag vågar in vara inne på toaletten efter duschscenen i filmen. Haha. Jag vet ju att inget händer men det sitter ändo i bakhuvet bilden av det blek tjejen med dom kolsvarta ögonen. *ryser*

Haha - men hur som hellst så var det super kul. Bio på Måndag - Gissa vad vi ska se? Twilight! Nu ska jag äntligen få visa mina älsklingar min favorit film. Jag fattar inte hur dom kan leva utan det. Haha.

Nu ska jag åka till kusinen och fira hennes födelsedag. Grattis Thea!

Puss &Kram S


Designer.

Jag har snabbt gjorda designer på 2 andra bloggar. Ankans & Josses. Ta en titt. Jag har skippat att använda bilder eftersom jag inte fick något önskemål om det från tjejerna. Haha.

Ni som är intresserade av en design eller header från mig behöver bara slänga in en kommentar om det så hoppas jag att det går att ordna. Jag  kommer lägga upp färdiga designer ibland som du kan beställa. Första kommentaren får den... För tillfället antar jag att det inte kommer vara allt för mycket intresse så jag gör det gratis. Eller, en länk är ju det jag vill ha typ. Haha. Men skulle tillfrågan öka kommer jag kanske börja ta betalt. Om det nu är tillåtet.

Puss &Kram S

Veckans blogg... igen.

Så jag har blivit utnämd till Veckans blogg ännu en gång. Nu var det Jossie (?) som vill ge mig den utmärkelsen. Tackar super mycket. Det är jätteroligt som vanligt.

Puss &Kram S

Aaahhhh!

Alla har väll fått den här dagen då ingen funkar. Jag har en sån dag idag...

Sminkade mig och det var dags att dra på mascaran. Jahopp, då trycker jag in hela jävla borsten i ögat. Det gör så jävla ont! Hoppas det går över så jag inte behöver sitta med ett blått och ett rött öga ikväll.

Min mobil har börjat dampa! Det tar typ 10 sekunder för den att gå ur "vänteläget" om ni fattar vad jag menar. Det är grymt irriterande. Jag är ju lixom mobilnörd. Haha.

Så snälla tjejer, få min kväll att inte bli en total katastrof. Och bli inte rädda även om jag kommer få ett utbrott för att jag... tja säg har glömt att ta med mig typ lepsyl. För det är ett måste nu på vintern annars bli läpparna torra som sahara öknen. Haha. Och dom flagnar eller vad det heter. Usch!

Så - nu kan jag försöka tänka positivt när jag har fått det där ur mig. Min kväll ska bli bra. Den bara ska det! Annars jävlar!

Puss &Kram S

Tävling hos Febb!

Febb har en tävling på sin blogg och den är jag med i! Vill du också vara med behöver du bara gå in på hennes blogg och läsa reglerna. Det är superenkelt. 

 

Lycka till!

Tjejkväll igen.

Så kväll ska jag först äta pizza med Julia, Ankan och Josse. Sen åker vi till Julia och sover över. Det ordnade sig bra idag eftersom vi inte hade någon träning. Så nu ska jag packa lite och sedan kollia på Twilight! Josse, du måste kolla på den - livet är inte värt att leva annars. Haha. Nu vet alla hur jag tänker! Haha.

Så jullovet lider mot sitt slut? Mitt lov har väll typ inte varit super kul. Jag har mått dålig i stort sätt hela lovet. Inte jätte allvarlig men i alla fall. Hur kul är det? Men usch, inte precis något ni bryr er om. Hur har erat lov varit? Om ni äns har haft lov? Man vet ju aldrig - kanske någon som inte går i skolan som läser det här...

Puss &Kram S

Tävling.

Filiflippan har en tävling på sin blogg!
Ni kan vinna en Tokio Hotel skiva! Gå in på hennes blogg för att få redan på mer om reglerna.


 
Så jag kom hem ifrån Tove nyss. Jag valde innan jag åkte att inte sova över. Jag mådde inte helt 100 så jag tyckte det var bäst. Men imorgon (idag) ska jag ju sova med Josse, Ankan och Julia. Det ska bli skojigt. Nu tycker jag att det är dags att dra sig till sängs. Riktigt trött faktist. Vilken överraskning. Haha.

Puss &Kram S

WTF?

Kolla in här! jag lägger in en snabb resume här...

The worst bands 2008.

1. Fall out boy (429 röster)
2. Metallica (425 röster)
3. Jonas Brothers (422 röster)
4. Coldplay (331 röster)
5. Tokio Hotel (329 röster)
6. Guns N' Roses (246 röster)
7. Slipknot (198 röster)
8. DragonForce (180 röster)
9. Nickelback (161 röster)
10. My Chemical Romance (149 röster)

It makes little difference that the Jonas Brothers have received little to no coverage on Ultimate-Guitar.

You just need to visit your local Walmart, Toys R' Us, or magazine rack (Lord have mercy, they were on the cover of Rolling Stone) to see that this is one band where the marketing has overtaken the music.

The best bands 2008.

1. Metallica (1087 röster)
2. Slipknot (277 röster)
3. Avenged Sevenfold (264 röster)
4. Trivium (221 röster)
5. AC/DC (213 röster)
6. Opeth (130 röster)
7. Muse (122 röster)
8. Bullet For My Valentine (113 röster)
9. Children Of Bodom (107 röster)
10. The Offspring (87 röster)

Mina fråga är bara: VAD ÄR DET FÖR MÄNNISKOR SOM HAR RÖSTAT?

Typ alla bra band ligger ju på worst förutom Muse. Vafan är felet?

Puss &Kram S


Tjejkväll.

Gud, idag sov jag till kvart i 1. Fan vad skönt det är. Ännu ett par ändringar gjorde jag på bloggen när jag vaknade. Lite stiländringar och färg. Nu tänker jag låta det här sitta ett tag och låta det smälta in lite så får jag ta ett nytt beslut sen.

Ikväll blir det bort till Tove för tjejkväll. Sova över och lite. Det är mys. Sen imorgon blir det tuff dag. Först hem ifrån Tove - Iväg på träning - och sedan sova hos Josse tillsammans med Ankan och Julia. Haha. Energi piller någon?

Puss &Kram S

Veckans låt.

Nu har kockan faktiskt slagit över 12 så jag slänger in veckans låt redan nu. Varför vänta lixom. Haha.


Ja, den låt som jag har diggat under den gångna veckan måste ha varit...


Demi Lovato - Don´t forget



Ne... det finns ingen tvekan den här veckan. Haha. Jag har slagit på camen och spelat in när jag sjunger den typ 100 gånger - allt för att höra hur jag låter när jag sjunger den. Usch! Jag skulle gärna byta liv med henne asså, inga problem. Karriären går som på rälls och bv med JB! Människan lever mitt liv! Haha,

Det verkade som om ni gillade min nya design. Jag ska göra en litenliten ändring bara. En svart kant runt headern. Eller jag ska se hur det blir med svart men någon slags kant ska jag i alla fall ha.

Puss &Kram S

Nytt och fräscht!

Jag har ingen aning om jag stavade rätt i rubriken. Haha.

Så vad tycker ni? Leave a coment. Bra - dåligt - sådär. Bra eller dålig kritik. Jag skiter i vilket. Bara ni kommenterar.

Puss &Kram S

NY DESIGN!

Jag kommer göra om här på bloggen - kankse ikväll, kankse imorgon. Vi får se. Jag känner att det är ganska färglöst och så vidare. Haha.

Håll utkik efter veckans låt imorgon också.

Puss &Kram S

Living the dream. eventually.

FÖRLÅT!

Verkligen! jag menar det. Jag fick en kommentar om varför jag uppdaterar så sällan och svaret är att jag inte riktigt har något svar. Vi har varit på besök hos folk/ haft besök, jag har varit sjuk. Visst, om jag är sjuk borde jag ju igetligen ha mer tid att blogga men jag har bara varit så orklös. Men nu har jag fått igång mig själv igen så förhoppningsvis gäller det bloggen också.

Men jag blir ändo ganska glad när jag får sådana kommentarer. Det måste väll betyda att ni vill läsa min blogg. Eller? Isåfall blir jag gätte glad.

Igår var jag med Ankan? Någon som vill gissa vad vi gjorde? Som hennes mamma sa - 2009 första JB möte. Haha, fan vad vi knarkade igår. Jag hjälpte henne med bloggen också annars var det i stor sätt JB som gällde. Haha.

Idag har jag typ sovit 75 % av dagen. Haha, mitt lov har typ sätt ut så. Men det är sååååååå skönt. Dom sista dagarna kommer vara fullpropade med aktiviteter så det är bara att vila ut sig.

Puss &Kram S

RSS 2.0