The road to the life.

Reaten av familjen kom nyss hem från stan. Bad dom köpa et tshirt till mih vilket dom gjorde. Har tyvärr ingen bild på den om hittar ingen på bikboks hemsida heller så. Mybad.

Skolan - Tråk, Tråk & Tråk som vanligt. Inte kul som sagt. Svnne är ju fan sjuk i huvet. Han tänker ju med röven innan han säger ngt. Ha bad mig att suga av honom! (Han menade att jag skulle damsuga bort allt damm o skit från trä. Men ändå. FETT SJUK!) So var ngt otroligt kul när Monkan försökte skriva samma ord typ 10 ggr men krev fel hela tiden. Till sist blev det Mongo jobb vilket inte heller var rättstavat. Ja, spanskan var ju rätt kul delvis också. Nu tror jag det här får duga för mig. Jag ska in i duschen osv.

Ha.det. S


No träning.

Hejsan alla ni som läser min blogg. Måste säg att ni är riktiga klippor. Tipsa gärna andra också. haha.

Jag skippar nog dagens träning. Så ser det iaf ut i nuläget. Om nu min rygg inte helt mirakulöst skulle bli bra så blir det ingen träning. Hur mkt jag än vill och önskar. Såfort jag inte är med på en träning så får jag alltid känslan av att jag "skolkar"! Det känns inte bra. Därför undviker jag att missa träningar. Försöker iaf kolla på dom. Men nu vill jag att min rygg ska bli bra till innomhusträningara så jag kan ge max där. Handboll är ju ändå en innomhussport. Sen kan jag ju alltid tillägga att jag har lite läxor att ta itu med. Snälla gör så att det får mig att tappa skolk-känslan.

Inget märkvärding om skolan idag. Det gamla vanliga bara. Matte, engelska, svenska osv. Nu ska jag bänka mig framför tvn för ett avsnitt av smallvile. Riktig kanon serie. Men som sagt. Hej då.

Puss& Kram S

Måndag.

Igår var jag på breddläger i Ekholmen. Inte superlyckat med 100 pers i den hallen. Men vafan, jag överlevde. Kul va det iaf. Maten var ju skit men vi var ju inte där för att äta. haha. Kom hem o kände bara för att dö. Ont i hela kroppen o typ helt utmattad. Somnade i soffan så när jag skulle sova på riktigt kunde jag inte somna. Ingen höjdare direkt. '

Men upp på morgonen skulle jag eftersom det var skola. Varesig jag vill det eller inte. isst har man inte riktigt vant sig med "gå upp halv 7 på morgonen dagar" än. Inte jag iaf. Mentortid. Fyfan va dött. Trodde verkligen jag skulle somna på riktigt. Hade den känslan hela dagen faktist. Inte precis så att det hjälper. Spanska var för rolig är tove stavade fel. Sjukt kul.


Ja, det var väll allt för mig.


Puss& Kram S


HANDBOLL! <3

Ja, mitt sug efter handboll ha du minskt lite eftersom uteträningarna har börjat. Men det är ju inte samma sak. Handboll spelas innomhus o då ska man också träna inne. På sändag har vi bredd läger inne i stan. Spelare från hela östrgötland kommer far att bli uttagna till ett östgöta lag. har jag rätt?

1 skolvecka avklarad, 1000 000 kvar. DET GÅR LÅNGSAMT! men vi har ju nyss börjat så jag ska väll inte klaga än. Men ni ska ju vet, 8an är värst. Proven avlöser varandra. + får ju bli at vi kommer vara smartast i sverige utan tvekan. haha.

har lite hemsidor jag gärna vi ni besöker.
www.kill.se/stephanie
www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209

Everything dose´nt come whit a trought.

Dom första dagarna i skolan var nu avklarade. Lektionerna startade på riktigt redan andra dagen vilket jag var lite förvånad över. Prov om ca 3 veckor redan. Ja menar, hjälp låt oss vaknaa först.

Spanskalektionen igår var en riktig höjdare. Jag hade grymt roligt med Fridar, Tove & Carro. Hade precis vart o borat i tänderna så bedövningen gav mig ett helvete när jag skrattade. Träningen var helt ok också. Det var faktis riktigt jobbigt för stunden men skönt efteråt. Konditionen var ju bättre än jag trodde men ändå helt sjukt dålig. Dags för mig att avsluta detta blogg inlägg med 2 ord, ett och tecken och ett S. så.

Puss& Kram S

Dags att vänja sig vid 8G.

Kom hem från första skoldagen för ca 1 timme sedan. :) Vi gjorde inte så mkt i skolan. Vi fick våra nycklar, lite papper och käftade med svenne som vanligt. Haha, det är för roligt. Hur som hellst. Första dagen är ju nästan bara till för att få se alla igen. Det verkar som det iaf.

Har hittat en ny sida, lite som photoshop. www.picnik.com Riktigt bra sida. :) Bildredigerings program för dom som inte vet. :) Gå in där. Rekomenderar. Lägger in lite exempel jag har gjort.



                          

Puss& Kram S


Tillbaka till verkligheten...

Jaha, då var det dags. Dagen man så fruktansvär hårt har försökt skuta upp. 17 AGUSTI! Dags att damma av skolväskan och matteböker o s v. Dags att förbereda sig på tidiga mornar igen. Skolan börjar imorgon! Den här dagen vill man ju gör det bästa av men vädret har helt klart varit den största besvikelsen sommaren 08. Jag fattar inte hur fort det har gått. 12 juni - 17 agusti : Typ 9 veckor elr ngt? Känns mer som 2.

Alltså, tillbaka till verkligeten.
Har jag inte formulerat mig ganska bra? Vad tkr ni? Om några få timmer kommer vi få veta vad för fina små överraskningar dom har årdat till oss den här terminen. Cya soon alla ni som går på Ljungsbroskolan.

Puss S

Stan med Josse.

Idag åkte jag till stan med josse vid 2. Kuligt värre. xD
Träffade på lite gamla bekanta. xD haha. det var dagens!
Jag köpte:
2 T-shirts
1 halsband
1 nessear

Dagens inlägg var kort och snabbläst men på måndag lär ni få ett långt inlägg att bita i. SKOLAN BÖRJAR!

Pussar S

Lördag.

Igår kväll lovade jag mig själv att jag skulle träna 1 gång på morgonen och en på kvällen idag. Men såklart skippade jag morgonspasset eftersom jag är allt för mirgon trött. Nu måste jag joba dubbelt så hårt ikväll.

Igår anmälde jag mig till östgötalagets typ uttagningar till laget. Det tar ju ett halvår elr ngt innan man vet men jag ska verkligen inte sluta hoppas. Utan att låta för ego säger jag faktist att jag tror jag har en chans. Om jag gör vad jag ska o kan får vi hoppas på det bäst. Måste tack fridar för att hon uppmärksammade mig på mailet. Hane säkert missat det hela annars. Tack sött. <3

Nu ska jag iväg o kolla på brors match o hundratals andra saker så det är bäst att jag går.

Ha det gött. S

Stan.

Vid 3 idag åkte jag till stan. Äntligen. Jag skulle införskaffa mig en ny skolväska men det blir ju aldrig sm man tänkt sig. Istället skaffade jag en ny tröja, en tub-topp och en foundation. Kollade även på en ny mascara men så blev det inte. Snart ska jag ta och proppa i mig det grillade köttet som förhoppningsvis snart är klart. Jag är dö hungrig. :)



Den ny-inskaffade tröjan från bik bok.
En riktig favorit. :)

Ta hand om er och dö inte av svält. S


Sista torsdagen innan skolan börja.

Fan va depprimerad jag låter i rubriken men det är ju sant.
Dagarna försvinner och skolan kryper allt närmare.

Idag ska jag vara domare  i syrrans 5- kamp. Hon har fest tillsammans med en kompis. Kommer bli. Måste nog gå och handla några grejer till det. Mjöl och spagettI elr vad det var. Fråga mig inte vad dom ska ha det till. XD. Ja, ska jag vara lite orättvis och ge syrrans lag fördel tkr ni? Haha, ne jag känner att jag inte riktigt är på fusk-humör. Även om det hade varit redigt skoj. :) Ärlighet varar längt.

btw, har ni kollar in michel phelps (stavningen är jag inte hundra på!) i os simningen.
Killen är grym. 4 guld - 4 världsrekord. 11 os guld totalt i livet. Fyfan vilken känsla att vinna ett os guld. Handbollsdamerna har det ju inte gått så bra för. Att dom skulle förlora mot korea var tydligen väntat men eftersom dom var så jämna i början och t o m ledde hade man ju sina förhoppningar.

Puss& Kram Steffi

inlägg nr2 idag.

Sitter här och försöker komma på varor som behöver handlas till syrrans 5 - kamp imorn. :) Gankska kul faktist.Det blev inget stan idag men förhoppningsvis blir det det imorn. Vi för se vad som händer.

Puss& Kram S

Onsdagen den 13/8 - 5 dagar innan skolan börjar.

Snaka om att vara depprimerad. Skolan börjar om 5 dagar. Tiden har bara regnat bort! Bokstavligt talat. :) Visst, jag har gjort mkt roligt och minnesvärt men det känns ändå som om det var 1 vecka sedan vi satt i sporthallen och bara väntade på att 9orna skulle få sina jävla betyg så vi kunde gå. Tillbaka till helvetet! Nu har vi pressen på oss också. Betyg! En riktigt stor omvandligt som förhoppningsvis kommer leda till många VG & MVG, men man kan ju aldrig vara säker på Ljungsbroskolan. Verkligen allt kan hända. Det har 7an visat. Ni blivande 7or vet verkligen inte vad som väntar. Jag vet hur det är, man är helt överlycklig över att få börja högstadiet. Man blir lixom äldre på riktigt. Men leken är över nu. Prov och Läxor blir eran framtid framöver. Fan jag låter största egot men jag säger faktist sanningen till er. Ta det som en förberedelse...

Idag ska jag förhoppninsvis åka in til stan för att hitta mig en ny, fin väsk. Det är behövligt vill jag lova. Min är typ pinsamt ful. :) Farmor & Farfar kommer snart också så vi får se hur det blir med stan.

Puss& Kram S

Regniga dagar.

Jag har inget annat att säga än att dom senaste dagarna har varit regn, regn & mera regn. Men om man ska hitta ngt positivt så är det väll att det inte regnade på förmiddagen idag. Vilken bragd! :)

Åkte till Tallboda idag för att heja på när bror spelade match. (Fotboll) HEJA HEJA!
Dom van med 7 - 2. Spel mot ett mål måste jag säga. Christian spelade helt ok. Inget mål idag men dom andra måste ju få sin chans också. :)

Syster och jag har typ krig på bdb. Lägga upp fula bilder på varandra. Problemet är bara det att jag sitter vid en datar utan bilder så det verkar som om det kommer blir vinst för syster. Önska mig Lycka till för det lär jag verkligen behöva.

Pussar& Kramar. S

None

Langar väldigt gammal bild!

Hemma från Västkusten!

Dagens låt: No air - Jordan Sparks & Chris Brown

Jag har en sak att erkänna. Jag kom faktist hem i Fredags kväll men energin är faktist inte så hög när man kommer hem igen så det blir min ursäkt för varför ni inte har fått ett nytt inlägg.
Dagerna innehöll bad till en viss del, (eftersom vädret var helt förskräkligt vissa dagar) Liseberg, Danmark/ Tyskland & Ullared. Med tanke på ullared måste jag säga en sak. Det är helt sjukt! När vi kom det stod det som spön i baken och kön in var säkert 1 km lång. JAG LOVAR! Jag överdriver inte. Sjukt som jag sa!!!

Lite bilder från resan då:



Jag är helt förälskad i den här bilden!




Älskar er även om ni är den största plågan ibland.



Energi



We rock!



Färja till Tyskland



Känns som en bra bild att avsluta med.
Puss.

PS - GÅ IN PÅ SIDAN OCH FÅ GRATIS PRESENTKORT PÅ KICKS!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30209

Fredag.

Idag drog vi in till stan en snabbis för att uträtta lite ärenden. :) Jag köpte ännu en bikini på stadium.
Halva rea priset gillar vi verkligen!!!
Ja, annars så har jag bara packat grejerna idag. För er som inte har uppmärksammat det så åker jag till Västkusten, Karlstad tor jag det var. I en vecka. :) Liseberg, bad, Ullared och så blir det.
Smsa & Ring så mkt ni kan! - Det är en order! XD

Jag hoppas ni alla kommer ha en skitbra vecka här i Linköping (dom flesta som läser denna blogg kommer ifrån lkpg.)
och njut av solen så länge det varar. :)

Pussar från steffi.

RSS 2.0