Right on.

Läs bara om du verklien inte har något att göra... för som flesta finner nog inget intresse i det här.

Jag har haft annat att göra helt enkelt. Take it or leave it.

1. Jag har njutit av det fina vädret så gott det går i mitt tillstånd. Min förkylning vägrar släppa och jag tror fan att det är värre en en vanlig förkylning. Halsfluss kankse. bäst att man kollar kanske...

2. Jag är helt cp över nya albumet. Just fan! JAG BESTÄLLDE DET FÖRUT! OMJ! OMJ! OMJ! Jag är beroende av låtarna. Här kan du lyssna på bitar av alla låtarna från nya plattan Lines, Vines and Trying Times.

Nu talar jag för dom flesta JB fans att man inte längre kan säga till oss... "hur fan kan ni lyssna på den där pojkbands skiten". För den finns inte där längre. Jag håller med till 80% att dom hade den typiska pojkbands pop/rock stilen förut men jag håller inte med om att det är skit. Men jag låter alla tyck vad dom vill. Jag skriver inte det här fär att "hämnas" eller vad man nu ska kalla det. Jag bara säger att nu kan ni inte gnälla om musiken längre. Dom har mognat tillsammans med musiken. punkt slut.

Puss &Kram S

...

fly with me
fences
paranoid
born for this
dont forget
you will always find your way back home
not your enemy
fearless
how du you sleep
right round
get back
lets get crazy
one man show
cry
7 things
its gonna be love
vulnerable
one day at a time

Puss &Kram S


Fly wit me.

Full, bra version av Fly with me.

 

Puss &Kram S

Okeeej...?

Okej, en snabb fråga bara...

Är Gathania från Idol typ känd nu eller vad är grejen. Hon har typ släppt minst 2 singlar (Här och här hittar ni dom) och här finns en mindre intervju med henne. Jag måste verkligen ha missat något... Haha.

Puss &Kram S

Onsdag.

Jag borde plugga musik och jag borde skriva på min Hemkunskaps-uppsats... men icke sa nicke. Haha. Alltis ska något distrahera mig. Och hungrig är jag också. Tror jag... jag vet fan inte. Haha. Herre gud! Jag behöver nog det här jävla sommarlovet. Jag verkar vara helt vek! Haha.

Nej... nu ska jag bara skriva klart det här inlägget sen ska jag börja men skolan. Urgh! Jag vill inte... mamma. Haha. Skärpning, ta dig samman Stephanie. Jag vill läsaaaaaaaaaaaa... inte plugga. OkLägg av, gör det bara. Du har inget val. Okej då!... Ursäkta mitt "försök att vara rolig"... jag har mina stunder då jag får nått sorts anfall och bara måste tönta mig. Jag är som jag är... Gilla det eller dra. Men gilla det helst för jag tycker inte om när i drar. Ni ser, där kom mitt "anfall" igen. Urgh! Haha. 

Som sagt skolan... det är ju bara att sätta igång. 

Puss  &Kram S


Veckans låt.

Jag har inget val...

Jonas Brothers - Fly with me



Sorry för det dåliga ljudet men det finns ingen inspelad version än. Och pratet som är i bärjan är en del av filmen. Vid 2.10 är det bara för hävla gullig. Musiken är tyst och dom drar ner på tempot. OMJ!

Puss &Kram S

Bio!

Så jag var på bio med Ankan i lördags. Vi såg natt på museet 2. Kommentera gärna stavningen om den är fel... Haha. I alla fall... Den var super bra. Fast jag skrattade lika mycket till filmen som jag gjorde till reklamen innan. Sommar men Göran - En film som måste ses om man gillar att skratta. Och eftertexterna gjorde mig skackis... helt serriöst. JBs nya lår Fly with me spelades. Helt sjukt underbar. Ahh! JB hade även en liten roll i filmen. Dom spelade små cupids eller vad det heter. I och för sej var dom men typ 20 sekunder i bild max under hela filmen men det gjorde lätt min dag när Joe och Nick sjöng. Omj!

Puss &Kram S

Mygg jävlar.

Man märker verkligen att sommaren är påväg. Myggen börjar komma. Usch! Mygg, flugor, spindlar, fästigar och alla andra äkliga saker... HATAR JAG MEST!

Och inte blir jag på bättre humör av min förskräckliga förkylning som kom i fredags kväll och inte har släppt än. Jag snorar ner allt och alla och har säkert hostat ner allt jag varit inom 5 meters avstång till. Jag får väll se hur det blir med skolan imorn. Jag känner inte riktigt för att kosta ner 300 personer. Även om många säkert vill vara hemma.

Nu kommer det ett roligare inlägg. Haha.

Puss &Kram S


Paranoid.

Nu har den kommit. Musikvideon till Paranoid.



Puss &Kram S

Ändrade planer.

Jag blir hämtad av Ankan och hennes mamma så jag åker med dom istället. Anteckna. Haha.

Puss &Kram S


Stan.

Nu måste jag gå till bussen snart. Jag får juinte missa den eftersom nästa går om typ 2 timmar. I alla fal ifårn mig. Haha. Annars får jag väll åka in till Ljungsbro. Eller be mamma skjutsa mig. Ja, det löser sig. Men varför sitter jasg och diskuterar sätta att komma till stan om jag missar bussen när jag inte ommer göra det. Jag har varit klar i timmar. Haha. Jag är konstig. Haha.

The Veronicas är vekligen min senaste tillfälliga besatthet. Kolla in dom om du inte redan har gjort det.

Puss &Kram S

Johan Palm.

Imorgon blir det att ta bussen in till stan. Ankan ville kolla in rubriken så då ska jag och kankse julia följa med. Skojigt. Jag ska nog köpa mig ett nytt linne från Gina också! Mitt är helt åt helvete förstört. Haha.

Juste - jag skulle ju visa en bild också. På min avslutningsklänning. Vi får ta det imorgon. Nu hinner jag inte.

Puss &Kram S

Just nu...

The Veronicas - Untouched

Puss &Kram S

Just nu...

Miley Cyrus & David Archuleta - I Wanna Know You


Puss &Kram S

Love.

"Sluta Genast Bella!"

Mina muskler frös till is. För det var inte Jessicas röst som tillrättavisade mig den här gången. Det var en ursinnig röst, en välbekant röst, en underbar röst - len som sammet, trots att den var så upprörd.

Det var hans röst - jag var noga med att inte tänka hans namn - och det förvånade mig att ljudet av den inte slog omkull mig och fick mig att krypa ihop på asfalten i plågad sorg. Men jag kände ingen smärta, ingen alls.

I samma sögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt.

Ahh! Döda mig!

Puss &Kram S

OMJ!

Hahahahahahahahaha. Jag tror jag dör. Haha.

"Joes creative corner" O herre gud. Jag har kramp av skrattandet. Hahahaha.


Puss &Kram S

Stan.

Juste... efter skolan drog jag in till stan för att kolla lite efter en avslutningsklänning. Och jag hittade en, så mamma och jag åkte in och köpte den senare på kvällen. Svart ifrån Gina. Jag ska försöka lägga upp en bild imorgon.

Puss &Kram S

My moment.

Spanska provet idag var ett rent helvete. Okej... för att bara ha pluggat de 30 SNABBA minuterna innan vi började gick det bra. Men det var förjävligt i alla fall. Hela första sidan var nästan tom. Jag var som ett stor ?! Haha. Men nu orkar jag inte gå in på detalj men jag förväntar mig ett omprov om 1 vecka.

just nu hållar jag på med youtube ovh allt som jag gör där... Jemi, JB, T. Ja, ni vet - det gamla vanliga. Snart ska jag sätta mig med NM igen.

Puss &Kram S

Plugg.

Om ni tycker att mina inlägg är kort och tråkiga beror det på att jag har sjuuuuuuukt mycket läxor som måste göras... Så varför sitter jag hör och snackar då? Haha. Så kan det går.

Puss &Kram S


Veckans låt.

Förlåt, jag hann inte med veckans låt igår. Den kommer nu.

Hana Pestle - Need


Puss &Kram S

New Moon.

Dom säger att den här är officiell men varför har då Taylor sitt Taylor hår och inte Jacob håret? Jaja...
 

Gud - den är så vacker. Edwaaaaaaaard! OME!
 
Jag gillar verkligen inte att Bella håller i Jacob istället för Edward men det är ju en självklarhet med tanke på hanlingen. Hon kan ju inte stå och bli beskyddad av någon som lämnar henne i 250 sidor eller nått.

Jag har verkligen längtat efter det här. Nu när jag har sätt Twilight 1 miljon gånger dör jag bara av längtan att få se NM. Jag är lixom inne på 3de gången jag läser den. Haha.

Bara för att jag inte har något liv kollade jag precis hur många sidor han faktsikt är borta - Jag fick det till 299. Eller 300 beroende från vilken sida man slutar räckna.

30 ocktober 2009.
31 ocktober 2009.
20 november 2009.
Min höst kommer vera bäst.

Puss &Kram S

Fairytale.

Sa jag inte att Norge skulle vinna eller? Fan vad jag är bäst. Haha.

Alexander Rybak - Fairytale


Ren jävla utklassning snackar vi om här. Vad fick han sen? 389p eller nått. Det är ju sjukt. Och sverige kom typ sist som jag ochså hade väntat mig. Men jag kunde inte bry mig mindre. Jag hatar vårat bidrag så otroligt mycket att det fan inte är sant. Usch! Det är ju pinsamt att hon äns kom till finalen.

Puss &Kram S

Lördag.

Hejsan på er!

Just nu: Infinity Milk - Dananananaykroyd
(Demis just nu favoritlåt) Haha. Så jävla sjuk. Men jag kan inte sluta lyssna på den. Haha.

Nu ska jag in i duschen och tvätta bort gårdagens smink som jag aldrig ocrkade ta bort igår. Sedan ut i det fina vädret. Läsa lite T kankse medans jag sola. Jag så blir det. Låter härligt. Problemet är bara att pappa klipper gräset nu så det låter ett helvete ute. Haha. Jag får tvinga mig själv in i T stämningen. Det brukar gå jävlagt bra när när jag har läst ett par sidor. Då är jag som bortkopplad från omvärlden. Haha.

Puss &Kram S


Stay strong.

Gud! Vad är det nu? 4 dagar sedan jag bloggade? Haha, tiden går fort när man har tråkigt. Jag har nämligen haft fullt upp med att pluggat under dessa dagar. Eller okej, pluggat kankse jag inte har gjort så jätte mycket men jag har lagt ner tid på annat i stället. Så bloggen har jag inte hunnit med. Men nu är jag back on track ingen.


Förut hade jag verklien inget att göra så jag ställde mig och lockade håret.

Fråga mig inte vad det är jag gör på bilden som gör att jag måste täcka över det... Jag vet inte själv!

Resultatet av 1 timme arbete.

Jag blev ganska nöjd med hur det blev. På bilden ligger det lite konstigt så jag vetifan hur ni komer tro det såg ut nu men inte som det gör på bilden i alla fall. Lockarna var gämna och fina. Det som sög var ju att efter bara 1 timma var allt borta. Lockarna hade försvunnit. Suck! Då är det inte kul. Jag som trodde jag hittat min skolavslutnings frisyr... Jag får väll komma på nått annat. Några tips?

Puss &Kram S


Önska!

Fridar (snyggaste ever! Haha.) tyckte att jag skulle be er välja vad jag ska sjunga. Ni önskar alltså. Jag försöker just nu ladda upp när jag sjunger just Hide Away men youtube vill inte godkänna filmen. Urg! Haha. Nu - blir det lite musik nördande och natti natti.

Puss &Kram S

Hide away.

Not whitout grace - Hide away


Ett svenskt band som inte är allt för gamla. Jag skulle tro att dom är någon stans i min ålder. runt 15 kankse. I alla fall tjejen som sjunger. Jag hörde hennes cover på Never think (en låt av Robert som är med i Twilight) och jag älskade det verkligen. Och nu såg jag att dom försöker få med den här låten i New Moon. Lyssna på den och förställ er sedan Edward som gå iväg efter att ha berättat att han lämnar henne. Jag får tårar i ögonon bara av att tänka på det. Så otroligt fint.

Jag är helt beroende! My god! Så vorde det bara inte helt troligt om den kom med i filmen. Visst, jag fattar ju själv att chansen är liten som fan men i alla fall. Chansen finns även om den är liten.

Folk gör till och med fan videos till den. Det är fan coolt! Kolla in 1 av dem här.

Puss &Kram S

Music´s in my soul.

Alexander Rybak - Fairytale

Fan vad jag diggar. Det är Norges bidrag till Melodefestivalen eller vad det nu heter utomlands. Haha. Inte så bra koll.

Puss &Kram S

Haha...



Ljudet: Dåligt!
Bilden: Dålig!
Roligt: JA!

Puss &Kram S

Riktigt skit dag!

Jag vaknade nu vad 10! Jävlar! Jag skulle ha åkt för länge sedan. Jag skulle cykla till skolan idag - fråga mig inte varför. Jag bara vill det. Jag och mina ibland sjuka ideer... Och jag hittar inte min mobil heller. Och precis därför vaknade jag inte av något alarm! Fan, nu fattar jag. Jag undrade varför det inte gick igång. Så jag kan ju inte ringa till någon och be dom säga att jag är sjuk heller. För nu pallar jag inte åka till skolan. Vafan är det här? Ahhhh... jävla helvetes dag rent ut sagt! Jag behöver min mobil! Pronto!

Men slippa skolan är ju aldrig fel så jag får väll se det som possitivt då. Bara en liten förvarning nu då. Eftersom så här mycket redan har gått fel idag kommer resten av inläggen idag säker bara vara gnäll inlägg. Men jag lovar att jag ska försöka behärska mig. Haha.

Puss &Kram S

Veckans låt.

Igentligen ska det vara Paranoid som är veckans låt men eftersom det ligger bara ett par inlägg nedanför så tog jag något annat. Haha. Hoppas det går bra.

Jordan Pruit - Miss Popularity


Puss &Kram S

Everthing.

GUd det är verkligen dags för mig attt sova nu. Mitt huvud orkar inte mera. Jobbigt, Jobbigt!

Ja, springa gick ju sådär. Jag kände av min förkylning så jag tog det lite lugnt så jag kan köra på när jag blir frisk i stället. Om jag någonsin blir det. Jag lyckas vara förkyld jämt! Helt serriöst nu, jag är alltid förkyld. Jag fattar inte. Usch! Det suger.

Nej, som sagt. Sängen.

Puss &Kram S

På med löparskorna.

Nu var det dags för att springa lite. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Sedan för jag ta och käka något. Fan vad hungrig jag är.

Puss &Kram S


Söndag.

Idag har jag slappat fram till ca 4. Då åkte jag till Ankan. Vi har suttit som serriöst galning och försökt få till ett bidrag till tävlingen My Camp Rock. Haha. En kul grej bara. Haha. Man skickar typ in ett bidrag och vinner man får man spela in musik video och skit. Haha. Jag ska lägga upp en av försöken så ska ni få se. Jag lovar att vi försökte minns 50 gånger men det 90 sekunder långa klippet. Fyfan, jag hade ingen röst kvar efter ett tag. Haha.

Puss &Kram S

Twitter.

Så jag har nu ändrat mitt twitternamn till stephaniedahl_. länk - http://www.twitter.com/stephaniedahl_.

Puss &Kram S

Sjukdom...

Bloggen har inte varit så hörgt prioriterad dom senaste dagarna. Ibland blir det så. Och i mitt fall - allt för ofta. Sorry! Jag var hemma från skolan i torsdags som ni vet pga feber och huvudvärk. Och den där jävla huvudvärken har bara blivit värre. Det är så otroligt jobbit. Fast en av anledningarna kan ju faktiskt vara att jag hör Paranoid hela dagarna. Helt underbart! Haha.

Jag har fixat lite med Fridas blogg. Hon har gjort headern själv men jag fixade det andra. Ta en till vet jag. Det är bar att klicka här. Haha.

Nu blir det nog ut i solen och softa lite. Ha det gött!

Puss &Kram S

Jonas Brothers - Paranoid

(släpptes för någon timme sedan...)



OMJ! När Joe "skriker" i might be paranoid första gången är jag serriöst redan död för 8932759827357295074589745 gången. Gud - jag skakar. Serröst! Helt otroligt...

i make the most of all the stress
i try to live without regret
but i m about to break a sweat
im freaking out
its like a poison in my brain
its like a fog that blurs the scene
its like a vine you cant untame
oh im freaking out
everytime i turn around
something dont feel right

i might be paranoid
im boarding the lines
cause they just might split
can someone stop the noise?
i don't know what it is
but it just don't fit
im paranoid
yeah

i take the next stairway steps
to get some air into my chest
cant hear the thoughts inside my head
i'm still freaking out
that's why my ex is stilL my ex
i never trust a word she says
im runnin all the background checks
and shes freaking out

everytime i turn around somethings just not right

might be paranoid
im boardin the lines cause they just might split
can someone stop the noise?
i don't know what it is
but it just don't fit
consider me destroyed
cause i don't know how to act cause i lost my head
i must be paranoid


i never thought it would come to this
i'm paranoid


stuck in the room
were staring faces
ohh
i'm caught in a nightmare
i cant wake up
if you hear my cry running threw her streets
i'm about to freak
come and rescue me


she might be paranoid
yeah
i'm boarding the lines cause they just might split
can someone stop the noise?
i don't know what it is
but it just don't fit
consider me destroyed
i don't know how to act cause i lost
cause i lost my head
i must be paranoid

Puss &Kram S


Rooney - When did your heart go missing?



Spola fram till 00:22 för att låten ska börja. Det är nått jobbigt intro innan. Jag vet inte riktigt. Haha.

Puss &Kram S

Pappa.

Grattis på födelsedagen pappa! <3

Puss &Kram S

Videoinlägg.



Som sagt - kommentera på! Och tänk inte på min jävla östgötska!

ÖGONSKUGGAN ÄR INTE KOLSVART SOM VIDEON VISAR. DEN ÄR GRÅ... LJUSET I MITT RUM ÄR CP! HAHA.

Puss &Kram S

Hår problem!

Jag har ett litet problem när det gäller mitt hår...

Det är så att min lugg vill inte lägga sig som jag vill att den ska - den står rakt ut. Någon som har ett tips om hur jag ska få den att ligga som den ska? Tacksam för svar. Haha.

Puss &Kram S

Sjuk!

Idag blev det ingen skolan. Vaknade upp med värsta huvudvärken och feber. Lite halv yr var jag också. Sånna dagar är inte roliga. Usch nej! Så jag gick och la mig igen till halv 11 eller något liknande. Då tog jag frukost, satte mig vid tvn och sedan datorn igen. Sen läste jag lite T och sen dator igen. Och där är vi nu. Jag tror även att jag ska gå ut på en promenad snart. Med min tillfällig drog - Jesse McCartney i öronen. Härligt.

Ganska soft tajming med sjukdommen också. Idag var det fysikprov och jag var inte alls redo för det. Så lite bra tajming var det ju. Men jag antar att jag kommer få gör det imorgon istället. Suck! Haha.

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Puss &Kram S


Forget.

Haha. Jag suger vekligen på att hålla mina löften. Som det här med att gör om bloggen? Lovade jag inte att sluta upp med det ett tag? Jo. Haha. Fyfan! Men jag är som jag är och kan tyvärr inte ändra på det. Too bad!

Just nu:
Ashley Tisdale - It's Alright, It's Ok

Puss &Kram S

Grill kväll!

Om tett ag blir det avfärd till badet som jag nämde igår. Grillning på gång. Förut var jag lite orolig om det skulle funka med tanke på regnet men det har ju lugnat ner sig nu så det ska nog gå bra.

Just nu: Robert Pattinson - Let me sign

Packa klart - ta cykeln och åka iväg. Så ser det ut för mig nu.

Puss &Kram S


Dålig aktivitet!

Jag har varit uptagen de senaste dagarna - därav bloggstoppet om jag kan kalla det det? Haha.

Igår hade jag lite mys/plugg dag med Julia och Ankan. Det var mys. Ni kan få lite bilder imorgon.

Förut var jag på avslutning i handbollen. Eller vi kommer ha en avslutning imorgon också. Bara vi 94or. Vi ska grilla och ha oss bakom badet. Mysig det!

Nu är det sängen och försöka minnas någon av fysik. Det här komme gå åt helvete!

Puss &Kram S

Veckans låt.

Jesse McCartney - Because you live


Människa till att vara snygg asså. Men han slår inte min 4 absoluta älsklingar... Joe, Nick, Kevin & Edward. Haha.

Puss &Kram S

Klantigt värre.

Gud, jag har riktigt roligt på youtube just nu. Haha.


Pinsamt!

Puss &Kram S

Kolla klippet...

Jag är inte gay (bara med dig är det okej). Fyfan vad jag skrattar. Haha. Helt sjukt!

Nu blir det lite mer T & JB. Typ musik medans jag läser eller något.

Puss &Kram S

RSS 2.0