Paris.

Kvaliteten kommer snart bli bättre.


Lite snabbt vad som har hänt idag! Bilder kommer nog på Fredag!

Bye Bye!

Kvällens musik.

Blir lätt New Moon soundtracket, som ni kan lyssna på här om ni har spotify. Tyvärr har typ dom bästa banden blockerat sina låtar men eftersom jag har skivan (som jag förövrigt vann under nattvisningen... Coolt va? Haha!) kan jag ju lyssna på dom också! Härligt!

 

Nu ska jag gå ner och göra mig en god kopp te.

 

Puss &Kram S


I can change, if that's what it takes for you to stay.



Jag utser härmed mig själv till världens sämsta bloggare.
- "Grattis Stephanie! Hur känns det?"
- "Förjävligt!"

Jag har verkligen satt mig ner och blivit helt sentemental eller nått. (Jag har ingen aning om det ordet betyder det jag tror att det betyder men vi kör på det. Haha!)

Från det instrumentala soundtracket från New Moon. Det är så vackert, att jag faktiskt gråter...


Bara en läskigt fin låt. Om det nu är så bara...


Ja, annars då? Jag jag jätte snorig. Jag är jätte trött. Jag har jätte ont i huvudet. Jag har jätte mycket att göra. Jag orkar inte. Jag är lite snorigare igen. Ja, det är väll så det ser ut typ.

Så jag tror att jag ska börja trycka i mig en jävla massa te nu. Det lär väll inte bli värre i alla fall.

Puss &Kram S


New Moon

Förlåt att uppdateringen uteblev efter filmen även fast jag lovade att skriva. Men när vi kom hem på natten somnade jag och vart sedan sjuk dagen efter! Men vad tyckte jag om filmen nu då?

S Å  J Ä V L A  B R A ! Herregud asså! Verkligen helt underbar! Men fråga mig inte vilken av Twilight eller New Moon som var bäst! För jag vet inte svaret... (fast jag tror det är New Moon! Haha!) Dom lyckades verkligen bra med att ta bort det minst viktiga för att skapa en rimligt längd på filmen utan att ta bort något som var avgörande eller väldigt roligt att få se. Edward är ju borta stärre delen av filmen och delarna med Jacob är enligt mig typ lika allihopa (kan bero på att jag är Team Edward!?) så ganska mycket av det försvann, eller så tryckte flera scener från boken ihop till en i filmen. Ska inte avslöja något men om du hatar plötsliga slut, borde du gå ifrån filmen innan den slutar... fast då blir det ju ett konstigt slut i alla fall... hmm. (Slutet på folken är inte konstigt, men dom har gjort ett slut så att man bli arg för att 3dje filmen inte kommer ut snabbare. Boken slutar på samma sätt men inte lika plötsligt. Dom rundade av det lite snyggare i boken!)

Men som jag sa var den helt suverän. A M A Z I N G ! Jag grät först typ 80% av filmen för att allt är så otroligt vackert, sorgligt, underbart, fint (jag kan inte räkna upp allt) och sedan när filmen var slut var jag helt nere trots det lyckliga slutet eftersom jag nu måste vänta 8 månader på Eclipse. Jag orkar inte vänta! JAG ORKAR INTE!

Nu ska jag jobba på att bli friska, gå ner och äta eftersom mamma och pappa tjatat som bara den och drömma om Edwad utan tröja! Wiiee!

Puss &Kram S


Julia då... :(

2 bilder innan jag börjar fixa mig! Fattas bara 1 person! ♥


W - O - W - !

Det är verkligen ikväll! Ikväll!

Förut var jag inte speciellt glad över men nu, nu jävla! Håll er undan är allt jag har att säga! Fyfan! Jag har väntat på det här i snart 1 år och nuär det dags! CRAZY! 4 timmar Twilight! Hur mycket bättre kan det blir? Vi hörs när jag kommer hem igen! Vid 3 typ! Bye!



New Moon!

Igentligen beror det på vilken tid dom börjar spela filmen... men vi säger 10 dagar idag! Det ju det för er som inte är så bra som oss andra och har biljetter till nattvisningen! Haha!

 


Till Ankan...

där kom uppdateringen! Haha! Bättre sent än aldrig! ♥

Forever 17.

Okej, ska jag äntligen orka gör ett inlägg. För sanningen är att jag verkligen inte har orkat sätta mig och skriva ett jävla inlägg! Så vi kankse kan ta en liten genomgång om vad som har hänt medans jag har varit borta...

- Idag fick jag reda på att jag kom med i en Lucia... sak som jag ville vara med på! nice var det! Hahaha!

- Igår var det öppet hus på Folkunga och jag vill verkligen gå musik där! Men jag vet inte! Jag är osäker... Men som jag sa till en viss Victoria Möller - Jag får sluta tänka så mycket och göra det jag vill! :D

- New Moon och Paris närmar sig med stormsteg! Helt crazy! Och jag har fortfarande inte skaffat pass kom jag på nu! OMFG! Bara så ni vet kommer jag typ dagen inna lägga upp alla dom klipp som finns kring filmen här på bloggen... alla scener ur filmer menar jag! Haha! Typ mest för min skull, jag vill ju inte glömma bort något! Haha!

Nytt klipp för den som bryr sig... Vilket jag gör! Haha!


Puss &Kram S


You take my breath away.


Jag sitter här och skriver mina kära läsloggar så gott jag kan. Men det är sjukt svårt och sjukt jobbigt. Vad gör man? Och inte kommer det ta slut sen heller så jag vill ju inte precis bli klar, för då väntar spanskan som jag måste plugga till... och efter det måste jag läsa ut en bok jag inte har börjat på! Allt det här har jag redovisning / prov på imorgon! Suck!

Puss &Kram S


Kass 9A.



Klassfotot iår då! Jag vet att jag ser helt sne ut men vad kan jag göra åt saken lixom? Känns helt fel, där är helt fel. 20 andra personer ska stå på det här kortet...

Jag borde plugga, jag måste plugga, jag orkar inte plugga. Men istället raderar jag bilder på bilddagboken... kul va?

Puss &Kram S


Lite ögongodis!





och så det som får mig att hyperventillera...



Puss &Kram S


He dosen't want you.

Galnaste dagen ever... ni vet ju allihopa att den blev en sen natt igår/idag. Och jag fick totalt typ 1,5 timmars sömn. Efter att ha sovit fram tills skolan började... Helt galet. Helt plötsligt hör jag bara mamma skrika "Stephanie vart är du, vi ska åka nu!" Jag flyger upp ur sängen. Haha, så mamma var tvungen att åka och jag fick be Julia komma och hämta mig på moppen. Så jag fick ju typ 1 timmes sovmorgon. Vilket jag verkligen behövde.

Skolan flöt ju på ganska fort sen. Lunchrasten var lätt roligast. Vi har inte vänner. Haha! Vi planerad vad vi ska göra på nyår... Haha, vi ska åka till Dalarna och röja. Haha, önsketänkande. Haha!

När jag kom hem skulle jag ha satt mig ner med spanska på en gång men hur ofta gör jagskolarbetet direkt när jag kommer innanför dörren... hur ofta gör jag skolarbetet över huvud taget? Haha! Ne, men hur som hellst jag somnade i soffan och sov sedan till 7. Sjukt jävla inte bra! Och jag har inte gjort någon spanska nu heller! Vafan håll jag på med igentligen. Och imorgon då, för idag orkar jag inte... Eller jag kan köra lite glosmaskinen, det får räcka.

Juste, imorgon skulle jag ju vara emo i skolan också... Haha!

Och nu till DAGENS: Jag har hittat klippet som verkligen får mitt hjärta att göra ont... Edward lämnar Bella... Klippet kan ni kolla på här! Jag vet inte riktigt om jag tycker ni ska kolla, jag vart överlycklig när jag hittade men nu har jag sätt för mycket känns det nästan som! Men ni gör självklart som ni vill! Som alltid! Haha! Varning för tårar! Mycket tårar! Nu gäller det -
1 7  F U C K I N G  D A G A R  !



Hålla sig vaken är inte alltid så lätt...

Jag har bestämt mig för att inte gå och lägga mig. Då kommer jag troligvis bara bli ännu tröttare när jag går upp... Jag hoppas att sömnen från igår är tillräklig för 1 dag till... Så jag tänker underhålla mig själv med lite How I met your mother! Bäst!

Puss &Kram S

Update: Det blev Americas next top model istället.
Update 2: Jag orkar inte, jag måste få mina 2 timmars sömn nu. God natt!

Skolan kommer inte bli rolig imorn.

Klockan är halv 4 och jag sover inte. Illa, riktigt illa. Hur fans ska jag orka gå upp för skola imorn, om jag ens kommer behöva vakna... jag kanske aldrig kommer somna... o herre gud! Jag kommer dö imorgon! Och även om jag kommer somna nu kommer jag få ca 3 timmars sömn! Wow, grattis Stephanie. Du har lyckats igen! Och sen är jag hungrig också! Jävla skit! Nu kommer jag definitift inte kunna sova...





Veckans låt nr. 2.

Kunde inte bestämma mig...

Danny - Stay

 

Can you hear my call
I have tried for so long
But you've been on the run
Here I'm left to figure out
Why you're not around
In this empty place of mine
'Cause all you ever gave
Was a momentary love

I can't find a reason
For your absent-minded ways

I don't know what to do
There is too much pain
Holdin' on to you
And I have nothing more to say
I'm loving you in vain
You have to stay

Tryin' to fall asleep
But my mind's awake
'Cause all the things you do
Surround inside my head
I had never known home
Until we fell in love
Without your easy touch
I don't know where I belong

All my dreams will fail
There will be nothing if you leave

I don't know what to do
There is too much pain
Holdin' on to you
And I have nothing more to say
I'm loving you in vain
You have to stay

(I'm out of loss)
I can't do right no matter what
(I'm too confused)
I can't think anymore
(Though it's obvious)
I can't live without you

I don't know what to do
There is too much pain
Holdin' on to you
And I have nothing more to say
I'm loving you in vain
You have to stay

I don't know what to do
There is too much pain
Holdin' on to you (Holdin' on to you)
And I have nothing more to say
I'm loving you in vain
You have to stay

Puss &Kram S


Veckans låt.

David Cook - Permanent

Is this the moment where
I look you in the eye?
Forgive my
broken promise that you`ll never see me cry
And everything
It will surely change
Even if I tell you I won`t go away today

Will you think that you`re all alone
When no one`s there to hold your hand?
And all you know seems so far away
And everything is temporary
Rest your head
I`m permanent

I know he`s living in hell
Every single day
And so I ask, oh God
Is there some way for me to take his place?
And when they say it`s all touch and go
I wish I could make it go away

But still you say
Will you think that you`re all alone
When no one`s there to hold your hand?
When all you know seems so far away
And everything is temporary
Rest your head
I`m permanent
I`m permanent

Is the moment where I look you in the eye?
Forgive my promise that you`ll never see me cry...

Puss &Kram S


"Dating an older women huh?"

Jippie!

 

Emmett is my hero! Efter Edward såklart, fast sen är det typ Alice, och sen Jasper. Men Emmett cokså... ni vet vad jag menar! Serriöst, så jävla skön! Haha! Fyfan, it's getting closer! Det är inte äns 3 veckor kvar! Glädjehopp!

GE . MIG . NITTONDE . NOVEMBER . NU .

Puss &Kram S


RSS 2.0