Nyårsafton.

Dagen då det nya året anländer...

Idag kommer typ kusiner eller något och det blir party party. Haha, ne. Annars har jag inte så mycket att meddela till er för tillfället.

Puss &Kram S

Veckans låt?

Jag tänkte börja med att lägga upp veckans låt. Eftersom jag brinner så mycket för musiken så vill jag gärna att ni ska kunna dela det med mig, typ. Haha. Eller ja, ta del av det jag lyssnar, känner och tänker på. Det blir såklart en blandning mellan gammlat och nytt.

Vad säger ni, ska jag försöka lägga upp det varje måndag för att visa er vad det är jag har lyssnat på den gångna veckan.

Jag kör igång med en direkt och sedan får ni lägga en kommentar på om ni gillar det eller inte.

Paramore - Decode
 

Puss &Kram S

Iväg till Josse.

Nu åkre jag till Josse snart då. Sova och sedan stan imorgon. Vi ska gå på rean.

Puss &Kram S

Kära läsare.

Julaftons förmiddag och jag lägger in en lite lägesrapport. Haha. Öppnad ett paket på morgonen. Där i låg det en tunika och ett halsband. Det var väll kankse meningen att jag skulle ha på mig det eller vad tror ni? Men ag hade ju redan köpt outfit så sry. Nyår kankse. Snygg var den i alla fall.

Dålig bild på den.



Den syns ju knappt men jag tyckte att det var bättre än inget. Haha.

Nu knackar det på dörren så dags att dra.

Puss &Kram S

Julafton!

Snön kom i precis rätt tid. Jag vaknade här vid 7 och då snöade det massor. Men ja tycker ändo att den kommer lite sent. Den kunde ha kommit i förrgår istället. Eller senast igår. Men jag är glad att det kom över huvud taget. Som det såg ut igår verkade det ju inte som om det skulle komma något...

Släkten och alla kommer hit idag. Det ska bli skojigt. Och jag ska ha på mig mina nya kläder som jag nämde för ett par dagar sedan. Svarta tights, Vitt linne, Svart spetstunika och kankse ett par benvärmare. Nu ska jag nog gå ner och käka frukost och öppna ett paket eller 2. Haha,

God Jul S


Julafton!

Okej, det är ca 17 minuter kvar till julafton. God jul igen till alla som läser det här.
Dags att lägga sig nu så att jag kan vakna någon gång.

Puss &Kram S

Rummet.

Bara för att jag inte har något vättigt att skriva om för tillfället tänkte jag lägga upp ett par bilder på mitt rum. Hoppas någon håler sig vacken till sista ordet av den här texten.



Här har vi min soffa, som ni troligtvis ser. Spegel, kartongerna som datorn låg i (har inte hunnit plocka undan än) och lite annat smått och gott. 



Vi förflyttar oss 15 minuter medurs. Fönstret, som jag inte har en aning om varför det är öppet. Jag tyckte det var lite kallt här inne. Ja, mina vackra gardiner och min fin fina stjärna som hänger där få grund a den stundande högtiden. Haha. Min uppsättning med JB kläder ser ni där framför garderoben.



Utterligare 15 minuter medurs och vi kommer fram till min vackra fondvägg. Jag diggar den här tapeten stenhårt. Vetifan asså, men det är grymt snygg i mina ögon. Haha. Min fiina säng med bänk / bord bakom. Spegel, smink, you name it.
Jag ahr half
Ja, där har ni en snabb genomgång av mitt rum. Inte mycket men det duger gott och väl för mig. Jag vet inte kommer komma in ett till inlägg innan tolvslaget så jag vill bara önska alla en riktigt god jul! Ha det bra så hörs vi snart igen.

Jag ville bara tacka alla som idag har kommentarat hur mycker som hellst. Jag har haft 90 unika besökare vilket är helt otrolight för mig. Era kommentarer värmer verkligen.

Puss &Kram S

Veckans blogg!

Jippie vad glad jag blev, när jag fick en kommentar om att jag blivit Veckans blogg. Det är filifippan som har utsätt mig som veckans blogg. Kolla in det här inlägget.

Sånt här är verkligen jätte kul. Tack!

Puss &Kram S

Bingolotto-uppesittarkväll.

Bingolottos uppesittarkväll - varje år dagen innan jul. Fyfan, kan man ha tråkigare på kvällen innan julafton. Vad är det för jävla folk med då. Nicklas Whalgren? Benjamin Whalgren? Hans Whalgren och hans fru som har varit gifta i 50 år. JAG BRYR MIG INTE! Jag vet, varför kollar du då? Men vad ska jag göra ikväll då. Sitta och glo in i väggen? Ne, skulle inte tro det. Danny kommer fan bli min räddning den här kvällen. Snyggot är ju med. 

Just nu skulle jag behöva en dos Jonas Brothers. Jag har knarkat Burnin' up idag. Kärlek, kärlek, kärlek. 

 

Puss &Kram S

Dan före dapparedagen.

Ja, då var det snart dags. Julafton! Igentligen fattar jag inte varför man gör så stor så grej av det. Jag älskar julen men lixom, man ger varandra paket och träffas. Mera speciellt är det ju typ inte. Eller?

Vad har ni för traditioner på i eran familj på julen? Let me know.

Och bara för att det är jul lägger jag in en älsklingsbild.



Puss &Kram S

Klippet...



Jag länkar till första sedan får ni kolla på dom andra 7 om ni vill, orkar eller kan. Han är för skön! Puss på Rob!

Puss &Kram S

Robert Pattinson.

- What´is your plan when you go up there?
- Ehm... try not to wet my pants!

Omg! ROBERT! <3

Jag ska snart länka till 8 svinroliga intervjuer (stavning?) med Rob... Be right back.

Hur går det för er i julstöket. Vi håller på stt baka lussekatter. Mumma. Och sen ska dom sista paketen slås in och ja, det är mycket kvar att göra.

Puss &Kram S

Det går frammåt idag.

Jag har haft 70 unika besökar idag (Än så länge...). Bra jobbat hörre ni! Haha, fortsätt tipsa andra eller nått.

Puss &Kram S

Shite!

Oj, oj, oj! Jag har redan fått 38 unika besökare. Klockan är ju bara 11 för fan. Haha. Men det har inte mig nått imot! Haha. Feel free to look around. Stort tack till alla!

Puss &Kram S

Imorgon <3

Det är ju julatfon imorgon vafan! Haha, men varför är jag inte sprallig och helt ekstatisk? Eller så är det ett tecken på att jag sitter upp kl 1 på natten och bloggar / kollar film. Vad hoppas ni på att få i paket nu då?

Puss &Kram S

Tackar!

Oj, på bara 30 minuter har jag haft 11 unika besökare. Är inte det ganska mycket? För att vara halv 1 på natten. Haha, ville bara säga tack till alla även fast dagens räkning bara har börjat.

Puss &Kram S


kl 12

klockan är nu 00.00

Storm.

Är det storm påväg? Jag sitter och kollar på Twilight här i mörkret och vinden bara slår på fönstrena. Men jag har inget imot själva vädret, bara att det är nu det blåser. Vafan, det ska vara snö nu! Hallå, jul om 2 (1 om ett par minuter) dagar. Let it snow, Let it snow...
 
Puss &Kram S

And Im on the new computer

 

Nu har jag datorn, färdig och allt. Jag hade lite problem med att få igång internet på den. Den ville inte riktigt ansluta men det är ficksat nu. Haha.

Haha, lite print screen här. Nu ska jag typ lägga mig i sängen och kolla på twilight. Fan va chill. Ha det gött dom här 2 dagarna fram till jul så ses vi väll förhoppningsvis.

Puss &Kram S

New dator in a minute.

Så, jag har sprungit fram och tillbaka till brevlådan typ 5 gånger idag. Men nehe, ingen avi inte. jag vill ju hämta ut min dator vafan. Så jag ringde till pappa och gnällde lite och bla... bla.

Men sedan kom mammy hem och sa att hon fått sms om att det bara var att hämta ut datorn. men nu skulle han till stan så jag får den int fören hon komme hem. *snyft* Haha.

Det börjar närmas sin nu. 2 dagar kvar. GOD JUL gott folk!

Puss &Kram S

Dan före, dan före, doppare-dan. (Eller hur heter det?)

Igår blev det inget inlägg, sry för det men jag var i stan sen är det ju masser med julstök som ska hinnas med. I alla fall så hittade jag ett par riktiga fynd. Maxi skulle typ sluta sälja Isadoras smink så jag köpte rouge (som inte är allt för billigt) för 30 kr. Det är fett billigt! Sen köpte jag även:

Linne - Gina Tricot
Tunika - Gina Tricot
Benvärmare (vita den här gången) - Gina Tricot
Ögonskugga (Viva la Diva) - Lindex
Foundation (maybelline affinitone) - Lindex (jag rekomenderar den!)
Foundation "svampar" (som bara jag säger?) - Lindex

Och julklappar till "julklappsspelet" med släkten. Jag har skippat att köpa till familjen iår. Jag känner mig jätte dryg men jag har inte haft tålamodet att leta klappar till 10 pers. iår så då har jag inte köpt till någon istället. ??! Sen är mina syskon så små att jag inte får något tillbaka och då suger det att köpa till ungarna. Haha.

Idag måste jag in till stan igen. Gina glömde ta bort larmet på ett av plaggen. Fattar inte varför det inte larmade? Jaja.

Puss &Karm S

Love actually.

Ville bara påminna alla om att Love actually börjar nu på TV4. Sjukt bra film men det slår ju inte ni vet vilken!

Puss &Kram S

You can´t say stuff like that to me.

Jaha, jag är typ magsjuk eller något. Fy, jag mår as illa och allt det där. Men usch, vad tänker jag med. Det är ju inget ni vill hör om.  

Dagen har typ bestått av trånanade efter min dator och städning / omöblering. Nu ska jag ner och äta tacos, om jag kan äta något de-vill-säga.

Puss &Kram S

Is´nt it enought to have a happy, long life whit me?

Rubriken är en replik Edward säger i slutet av filmen. Och med tanke på att jag vet vad som kommer hända i 2an gråter jag när han säger det. Det är bara för jävla vackert.

Kolla in den här filmen. Låten (Love story - Taylor Swift) passar så jävla bra.
Låten är grymt jävla fin - även den är med i filmen. Robert / Edward sjunger.

Okej, jag kan verkligen inte lova att jag inte ska kolla eller prata med om Twilight men jag kan lova (kanske) att jag inte ska prata om den här på bloggen. Ni vill väll höra om annat? Eller?

Puss &Kram S

Fredagkväll.

Fan va skönt det är med lov då! Men det kommer ju bli som det alltid blir. Jag vaknar 7 och är inte ett dugg trött. När det är skola och vaknar 7 vill man bara gå och dö. Det stämmer inte!

Tänkte bara undra vad folk kommer hitta på den här fredag kvällen. Jag har då inget planerat. Det blir väll en tv kväll...

Puss &Kram S

New moon (När jag hör din röst).

Boken handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek. Boken börjar med att Bella fyller år och firar sin födelsedag hos vampyrfamiljen. Hon råkar skära sig i fingret på ett papper. Vampyren som har svårast med att hantera blod, Jasper, anfaller henne nästan och Edward inser att hans blotta närvaro är ett hot för Bella. Kort därefter ger sig Edward och hans familj av. Med en bortförklaring om att han inte älskar henne längre tar han farväl. Han fick henne också att lova att inte göra något dumt eller korkat. Efter några månader av "zombie-status" (som hennes pappa kallade det, man äter, sover, svarar på tilltal, men är näst intill livlös i övrigt) upptäcker hon att när hon gör farliga eller dumma saker hör hon Edwards röst i sitt huvud. Detta lindriga vansinne driver henne till slut att hoppa utför en klippa.

Alice, Edwards syster som kan se framtiden, ser Bella hoppa från klippan, men hon ser inte Jacob som räddar henne. Jacob är Bellas bäste vän som i denna bok visar sig vara varulv, och Alice kan inte se varulvar när hon ser in i framtiden. Alltså tror Alice att Bella är död och kontaktar de andra i sin familj, men som en extra koll kommer hon tillbaka till Forks för att kolla att det stämmer. Då har hon redan låtit sin familj få reda på Bellas troliga död.

Det är Rosalie som berättar för Edward att Bella är död och han tror henne, han ringer även hem till Bella och frågar efter Charlie, Bellas pappa. Jacob svarar att han är på begravning och Edward förmodar att det är Bellas begravning, vilket inte stämmer. Eftersom Edward inte kan leva i en värld utan Bella så sticker han iväg till Italien för att kontakta Volturi-familjen, vampyrernas högsta ledare, och ber dom att döda honom.

Alice ser detta och talar om det för Bella. I en kamp om tiden drar Bella och Alice iväg efter Edward för att försöka rädda honom innan det är försent.

Det här är alltså uppföljaren. Ni kankse fattar varför jag längtar!



Puss &Kram S


Twilight - IGEN!

Jag sätter 100 kronor på att ni är trötta på att höra om mina olika beroenden. Jonas Brothers, Twilight, Halstabletter och allt annat. Men ändå sitter jag här, med twilight rullade på en annan sida. Edward (hetaste vampyren någonsin i världshistoren!) har inte hunnit komma in i handlingen ännu så jag har lite tid att skriva på. Haha. Innan han är med är det igentligen inget att se och det tar ett par minuter.
 
Hur fan kommer det bli när min dator kommer då. Alla kvällar = Twilight kvällar?

Träning var slapp. Men det var en sorts träning vårat lag behöver med tanke på alla skador. Jag bara känner hur jävla ont min rygg gör. Fast det vet jag inte om det har något med handbollen att göra. Jag har börjat sova konstigt. Men det är inget jag ska börja berätta för er om.

Puss &Kram S

19 december.

Jaha, då har man kollat klart på Twilight för 8 gången nu då. Vad säger ni, beroende? Men jag kan ju inte vara utan den. Rob Pattinson är redan klar för 2 av de 3 uppföljarna. *dör av lycka*  Fattar ni hur mycket jag längtar.

Igår blev det inget inlägg. Eller, det kanske blev det och jag inte kommer ihåg det. Bloggen har ju strulat lite. Jo, men jag hade ju faktist födelsedag igår så jag får väll skylla på det. Jag hade 3 andra saker i huvudet! Gissa vilka... Haha. Men serriöst, gissa!

Skolan idag var ju inte ett dug jävla nödvändig om vi bortser från att vi fick våra betyg som tog 10 sekunder. Julspel också. Vafan, tror dom själva att elever som går i högstadiet vill se ett julspel. Räknade inte hur många gånger jag gäspade men det blev väll runt 10.

Vågar jag skriva upp betygen på bloggen? Jag tror att jag gör det va. Hoppas att någon fattar intresse. Haha.

Bild - VG
Biologi - G
Engelska - VG
Fysik - G
Geografi - G
Hemkunskap - VG
Historia - G
Idrott - VG
Kemi - VG
Matte - VG
Spanska - VG
Musik - G
Religion - G
Samhällskunskap - G
Slöjd - VG
Svenska - VG
Teknik - G

Visst ser det ändo hyfsat bra ut? För att vara höstbetygen.

Nu blir det träning snart. Så jag ska packa och dregla lite mer vid tanken på Joe, Nick, Kevin och Rob. Haha.

Puss &Kram S

Haha.

Och bara för att jag skrev så kommer ju inläggen såklart upp.

DAMP!

Bloggen har serriöst damp! Inläggen kommer inte upp bloggen. *aaaarg*


TWILIGHT <3

When you can live forever,
what do you live for?


Shit, jag har precis kollat på Twilight. Herregud, vilken film. Jag fullkommligt ÄLSKAR DEN! Robert Pattinson är grymt jävla snygg i filmen! *svimmar*  Fyfan! Visserligen har jag kollat på den i världens minsta bild och med halv taskig kvalitet så det är ingen som vill kolla in den på bio med mig? I helgen kankse? Man måste ju i-och-för-sig vara 15 men jag kommer säkert in i alla fall. Jag bruker verka äldre? Ärligt talat - SE DEN!!!!



Filmen kommer överlägset att vara min nya drog ett tag framöver!

Om ett par timmar är jag officiellt fjortis! Haha. Till min förvåning är jag inte alls lika sprallig som jag brukar vara dagen innan jag fyller år. Haha, jag har väll växt ifrån det där stadiet.

Nu börjar pappa be mig att kliva bort från dator ett tag. Jag har ju suttit ett par timmar nu. Haha, jag kommer få fyrkantiga ögon som dom alltid säger. Och det vill jag verkligen inte ha!

Puss & Kram S


Bloggen har problem?

Mina inlägg kommer inte upp!. Jag hoppas att servern snart kommer att funka igen så att mina inlägg kommer att finnas på bloggen.

Puss &Kram S

Kevin är sjukt jävla bäst! (EFTER JB!)



Fan vad jag älskar killen! Kevin, den rätt och ända värdiga vinnaren av Idol. Jag drogar låten så sjukt jävla mycket. jag har väll ökat visningssiffren med typ 1000 den här veckan.

Jag kanske ska in en sväng till stan sen för att kolla på skor. Igentligen orkar jag inte men jag måste ha skor. Mina nuvarande är hur trasiga som helst. Men samtidigt är det snyggt med slitna skor. Men jag behöver lite ombyte.

Puss &Kram S

Kabel jävel.

Jag hittar inte min jävla kabel till kameran så jag kan inte ladda in bilderna. Fan på det, jag som för en gång skull var nöjd med mina bilder. Ska leta som fan så i får se dom. Inte för att jag tror att allt för många bryr sig men i alla fall.

Min drog just nu - Leona Lewis med Run.

Puss &Kram S

17 december.

Idag skippade jag skolan. Jag känner mig inte bra... Hostig som fan och huvudvärk till tusen. Jag har fått i mig något virus som bara inte vill släppa. Det är så sjukt jobbigt. Jag antar att det inte blir någon handboll för mig ikväll heller. Eftresom jag fyller fjortis (14) imrgon vill jag känna mig frisk. Eller, frisk vet jag inte om jag kommer hinna blir men piggare i alla fall. 

Jag vill ha pengar. Så alla ni som har tänkt köpa något. Gör inte det! Jag vill få pengar så jag kan köpa mina fina klänningar från Gina Tricot. När jag var i Måndags med Ankan, Josse och Julia hittade jag typ 1  miljard vackra klänningar. Jag måste köpa mig något fint att ha Jul/Nyår. Det är ju snart. Fan vad jag längtar. Nu när man börjar blir äldre är det inte längre julklapparna som är det viktigaste, (visst, dom är grymt viktiga. Annars är det inte jul!) men det är mer, och mer gemenskapen och stämningen som betyder något.

Nu ska jag gå ner och ta mig några koppar te för att över huvud taget kunna säga ett ord till mina kära föräldrar och sen ska jag lägga upp lite vinter bilder jag har tagit. Dom har inte hunnit komma upp på bilddagboken heller. 

Puss &Kram S

 

16 december.

Asså förlåt! Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt! Det har varit så jävla mycket saker som har kommit ivägen för bloggen den senaste veckan. Jag har varit sjuk, jag har haft handboll mitt i veckorna osv. Men det är ju ingen ursäkt igentligen.

Igår gjorde jag matten provet som igentligen skulle gjorts i fredags (men jag var ju sjuk då!). Och sen visade det sig idag att jag fick MVG! OMG!

Helvete, nu kom det någon säkerhets sak upp på dator så den kommer stängas av. Dags att avsluta det här då. Jag måste se till att uppdatera bättre.

Puss &Kram S

10 december.

Jag är sååååååååååååå här stressad just nu så bloggen borde vara det sista jag tänker på. Jag har match om ett par timmar, ett prov imorgon och en uppsats som ska in som jag inte äns har börjat på. Herregud! Kommer jag överleva. Mitt hjärta dunkar typ i 200 eller något (jag har den känsla i alla fall). Måste packa, börja plugga och tänka ideer till uppsats. Guuuuuuuuud! Hjälp mig någon! Jag är inte van vid att ha så här mycket i huvudet på en gång...

Puss &Kram S


8 december

Förlåt att det inte kom något inlägg igår men det blev bara så mkt som skulle fixas och styras med. Så bloggen fick helt enkelt vänta. Jag har inte tid nu heller om jag ska vara ärlig. Jag har 2 prov och en uppsats som ska in i veckan. Och sedan 3 handbollsträningar. Eller ne, 1 av dom är match.

Ne... nu måste jag verkligen sluta. Annars kommer det bli ett IG för mig.

Puss &Kram S

6 december

Röst här på JB  som är nominerade i kategorin Årets utlänska grupp! Dom måste ju för fan vinna! Jag ska ge er 2 anledningar att rösta...

1!
2!
3!
4!

...sen finns det ju hur mkt som helst mer som jag inte hinner lägga upp nu.

Puss &Kram S

5 december.

Haha, omg! Det här är så roligt! Joe kör typ charader med Kevin och Nick. Kolla in får ni se.

Ingen skola idag eftersom jag ska åka på begravning snart. Sen vet jag inte om jag kommer träna. Vi får se hur jag mår och hur lång tid det tar...

Puss &Kram

4 december (2)

Nu är det dags att hoppa ner i sängen. Jag är grymt trött. Därför som en liten pepp tänker jag lägga upp S.O.S. Den här behöver man inte vara JB fan för att ha hört. Jag har sätt den på ett flertal mobiler som jag vet ägarna inte är 100% diggare. Haha.

Puss &Kram S

4 december

Fan Ankan, nu får du fan se till att bli frisk unge. Jag kommer ju inte till skolan imorgon (pga begravning) men du får fan se till att bli frisk i alla fall. Det suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger utan dig! Jag har inte ett skit att prata om utan dig! Haha, låter typ beroende men jag måste prata kärlek med dig.

Idrotten var hur som helst roligast.se idag. Jag + Vicki = Kramp! Haha, men nu ska jag ta och sätta mig framför tv och kolla klart damernas match. Vi snackar handboll här.

Puss &Kram S

3 december.

Varför har inte mitt inlägg från igår kommit upp på bloggen? "2 december"

Skolan idag. Ankan var sjuk så jag hade ingen att prata älsklingar med. Haha. Det är sjukt jobbigt. Men jag överlevde med nöd och neppe. När jag kom hem låg det ett palet från CDON i brevlådan. Jag skrek typ.
Den innehöll:
Fanbox med: • CD - A little bit longer • Armband • Märken att sätta på t.ex väska • Väska • T-shirt.
Sen köpte jag förra skivan också. CD - Jonas Brothers

Nu i juletider tänkte jag lägga in en vackar jul låt av JB. Ja, det är ju Nick men det är precis lika fint! Lyssna här.

Snart är det träning. Vi får se hur det går eftersom jag har ganska ont i låret. Men jag tränar i alla fall om inte det blir allt för tuff smärta. Det låter som om jag brytigt benet men det gör grymt ont att ha sträckt något i benet och sedan behöva springa länge.

Puss &Kram S

2 december

Tjollahopp!

Ännu än dag i skolan var nu avklarad. 22 dagar kvar til jul! OMJ! Längtar, längtar ännu mer, längtar mest. Haha.
Inget speciellt i skolan idag. Men det är det ju aldrig. Eller jo, kankse. Det var speciellt för mig i alla fall. Kollade på Rachel Ray på lunchen. JB var typ med. Deras mamma iallafall, Denise. Värdens lyckligast mamma i mina ögon. Men det var ett gammalt avsnitt eftersom dom sa att Kevin var 20. Eller gammalt & gammalt. Några veckor iallafall. Dom hade spelat in finste klippet till henne. *tårar*. Haha, och Ankan missade det eftersom hon var hos doktorn med sin häst. PAYBACK! Haha.

Hur som helst så jag vi nu i vilket fall bestämt att vi åkter så längt bort som det behövs för att se våra favvo bröder när dom har sin world tour 2009. Kommer bli fett skojigt! Jag drömmer! Fett overkliga bilder glimtar förbi i mitt huvud. Haha, låt mig drömma vidar people!

Nu är det träning. Men tisdagar är ändå rätt så roliga. Måste packa nu så att vi kommer i tid till samlingen...

Pus &Kram S

1 december.

Måste bara säga att julkalenderna iår verkligen inte verkar vara någon höjdare. Usch nej, inte bra svt. Jag menar, Skägget i brevlådan. För helvete, det måste ju finns något bättre att döpa något så stort som julkalendern till. Ne, det här gillade jag inte. Men av tradition måste jag ändå sätta mig och kolla. Vem vet? Det blir kankse bättre.

Skolan var inte mycket och säga om. "Pluggat" lite spanska. Och med lite menar jag öppnat boken. Haha. Nu ska jag dra mig till sängs. Jag är tröttast!

Puss &Kram S

RSS 2.0