Stan.

Så förlåt för att jag inte la upp ett inlägg igår när jag kom hem till Julia men jag kom på att deras internet är lite cp så jag orkade inte hålla på med det. Haha.

Så igår åt vi pizza, kolla lite Lets dance & kollade skräckis. Eller jag och Josse kollade skräckis. Julia och Ankan somnade efter 5 minuter. Haha. Så läskig var den filmen...

Idag åkte vi till stan. Jag köpte:
♥ Min fina kjol. (Bild finns här & här.)
♥ JB poster. (Bild finns här.)
Hårspray
♥ Foundation

Ikväll blir det melodifestvalen och vad jag sätt och hört är det inget vidare startfält idag. Jag får väll hoppas på det bästa.

Puss &Kram S

To Julia.

Jag lägger in ett inlägg när jag kommer till Julia för just nu är jag ganska stressad med att packa. Haha. Jag lovar.

Puss &Kram S

Dags för skola.

Om ca 30 min bär det iväg till skolan. Fy vad jobbigt. Men jag har turen att ha musik första lektionen idag. Vilket peppar mig lite iallafall. Haha. Efter det blir det som en bip-tests övning. Jag pallar inte. + Att jag har sjukt ont i huvet så vi får se hur det här går. Måste göra mig klar nu.

Puss &Kram S

We are broken.

Skolan idag var sjukt jobbig. inte bara för att jag jag allmänt hatar skolan utan också för att inte kunde röra på mig. Nu måste jag in i duschen. Och packa allt till imorgon. Vi ska sova hemma hos Julia. Fett med mys. Haha.

Men nu hinner jag inte skrivas mer. Jag måste in i duschen!

Artist on Artist Interview with the Jonas Brothers


Aww... så otroligt söta.

Puss &Kram S

I caught myself.

Helvete! Då har man en sträckt axel också. Den här säsongen har gått åt helvete för mig. Jag har haft något problem hela tiden. Fyfan vad irriterande det är. Oftast är det sånna här skit saker som gör att man missar vissa delar av träningen. Och det är så retligt!

Och jag måste verkligen gå och lägga mig men jag kan inte. Jag måste kolla Jemi. Jag är hur trött som helst efter att ha sovit ca 5 timmar/natt i 1 vecka nu men jag somnar bara inte. *Gäsp* Jag fattar inte vad felet är...? Men nog om mina problem... jag känner att det här börjar mer bli som en klaga bara på blogg. Och det vill vi ju inte ha.

På fredag ska jag nog sova hos tjejerna. Sen lördag var det nog stan. Jag måste köpa nytt smink. Haha. Mitt är slut och alldeles för gammalt. Och gammalt smink ger finnar har jag hört. Och finnar klarar jag mig utmärkt utan.

Puss &Kram S

Monkan på skidor.

Hahahahahahahahahahahahah. & herre gud. Jag tror jag glömde skriva det igår men jag och Ankan skrattade mer än någonsin på spanskan.


Min drog:



Nu ska jag snart iväg på träning. Så det är bäst att jag börjar gör mig iordning.

Puss &Kram S

You see everything in color.

Aww... jag har inte gjort något annat än lyssnat på Love is on its way (som ni hittar ett par inlägg ner) och This is me (slow version). Så otroligt beroendeframkallande låtar.

Annars kom jag hem från träningen för nästan 1 timme sedan. Stannade kvar i 1 timme för att kolla herrarnas match. Men det blev föörlust ävan fast vi hejade som fan. Haha.

Men nu blir det lite mer Jemi och sen natti natti.

Puss &Kram S

Love is on its way.

OMG! Jag glömde totalt bort att lägga upp det här på bloggen. Tidigare idag hitttade jag full vertion av love is on its way. Och jag sitter med tårar i ögonen.

Jonas Brothers - Love is on it´s way


Young hearts, I believe that we are not that far
From becoming who we truly are
Love is on its way
Dreamers, you see everything in color
While the world is getting darker
Love is on its way

So hold on another day
Cause love is on its way
You'll find it's gonna be ok
Cause love is on its way
Its alright you'll find a brighter day
Cause love is on its way

Leaders, show us how to love each other
It could help us to recover
Love is on its way
Lonely, I believe that you will find me
And together we will truly see that love is on its way

So hold on another day
Cause love is on its way
You'll find it's gonna be ok
Cause love is on its way
Its alright you'll find a brighter day cause love is on its way

So hold on another day
Cause love is on its way
You'll find it's gonna be ok
Cause love is on its way
Its alright you'll find a brighter day cause love is on its way


Puss &Kram S

Veckans låt.

Jesse McCartney - How Do You Sleep


Fett bra låt! Och Jesse ser ju inte så tokig ut han heller. Haha.

Puss &Kram S

Kevin is a hottie!

Kevin är sjukt snygg här! Såklart är alla 3 det men jag blev förvånad över att Kevin nästan slår Joe. *faints* Haha.



Puss &Kram S

Jag ser det snöar.

Gud vad det har snöat idag? Hur mycket som helst. Jag vill inte ha det mer. Eller vi kan ta vinter i stället för vår. Jag hatar vår och höst. Det är bara blött och blåsigt och allmänt tråkigt väder. Sommar och vinter fillar jag. Vintern är mysig och vackar. Och sommaren varm och härlig.

Nu ska jag avsluta det jag håller på med här på dator och sedan ta och lägga mig. Imorgon börjar skolan igen jag och orkar helt serriöst inte! Fan!

Puss &Kram S

Uppe sent igen.

4de natten i rad jag går och lägger mig runt halv 4. Och jag känner att jag inte orkar med något när det blir så. Plus att hela min dag är förstöd när jag vaknar klockan 12, men det är ju ganska skönt igentligen.

Hur fan ska det går imorgon (idag) när jag måste gå och lägga mig runt 11? Och gå upp halv 7? Jag skulle tro att jag kommer dö. Men det ska bli skönt som fan att se alla i skolan igen.

Men nu är jag hur super duper trött som helst så dags att sova. Mitt huvud gör ont! Haha.

Puss &Kram S

Äntligen!

Så anledningen till att det inte har kommit ett inlägg på flerar dagar är att jag inte har kunnat logga in. Och jag har varit super sur över det! Och jag ber så himla mycket om ursäkt men det fanns inget jag kunde göra åt det.

Tidigare idag var jag borta hos man faster så att hon kunder fylla i mitt praopapper. Jag ska praoa hos henne, i vadstena.Men nog om det nu. Senare kommer vi att få gäster. Tyckte mamma sa att det var kusinen som kommer. Så det blir väll melodifestivlen och lite mer Jemi story ikväll. Inget allt för spännande. Haha

Puss &Kram S

Hela havet stormar.

Så snart blir det iväg på träning. Jag vet inte om jag känner för det idag. Men jag har inte så mycket till val. Det är bara att köra på. Det är inte alltid kul...

Heter den här leken när man har stolar och så ska man sätta sig när musiken slutar Hela havet stormar? Eller är jag helt vilse? I alla fall. Här kör JB det med ögonbindel. Haha, sjukt kul!

Puss &Kram S

Beroende framkallande.

OBS - Läs inte om du inte gillade inlägget om Jiley!

Så imorse började jag kolla på en Jemi historia istället. Jag älskar Jemi! Haha. Jag vet att alla inte fattar vad Jiley och Jemi osv är men dom som fattar är bara dom som behöver fatta. Haha.

Och den var så sorglig. Fy, dom blev tillsammans sen bråkade dom, blev tillsammans igen och bråkade. Sen blir hon gravid med tvillingar med han, och han måste åka iväg på tour i 4 år. Och 9 år senare delar dom på vårdnaden, får han killen och hon får tjejen. Sen efter 13 år gifter dom sig och sen dör han. På bröllopsdagen. Eller dom blir skadad på bröllopsdagen men han dör inte fören 1 vecka senare. Sedan dör hon vid hans grav efter 43 år. Hej floder med tårar.

Puss &Kram S

Keep holding on.

Medans jag har suttit och kollat på min Jiley historia har jag fastnat för en låt. Kan det bero på att Miley nästa dör under denna låt? Hmm... i dont know.

Avril Lavigne - Keep holding on.



Visserligen hatar jag mig själv för att de är en Avril låt. Och nej, jag tänkte inte rabbla upp alla anledning till att jag inte "gillar" Avril. Dom som behöver veta varför, vet varför. Haha, Det är ganska töntiga anledingar om jag ska vara ärlig men vafan, jag är som jag är.

Puss &Kram S

J.O.N.A.S nu!

"We are secret agents, and our cover is that we're a band."



Joe, Nick och Kevin har ju fått sitt egna tv program. J.o.n.a.s (Junior Operatives Networking As Spies). Jag vill att det ska börja nu! Men det kommer inte fören i maj till USA och då blir det ju typ i höst här i sverige. Jag kan inte vänta så länge. Jag får trösta mig med att jag ska på deras tour i sommar med Ankan.


(En liten snabbtitt på vad serien kommer innehålla. KOLLA I HQ!)

Puss &Kram S


Tisdag morgon.

Så idag planerar jag att ta det ganska lugnt så jag är pigg till kvällens träning. Inte för att jag var så aktiv igår med 7-8 timmar framför datorna men... Haha. Jag måste skärpa mig. Jag kan inte hålla på och sitta hela dagarna framför datorn. Så idag blr det nog en blogg paus. Jag kör ett inlägg ikväll men mer bli det nog inte. Blir det ändrade planer kommer ni märka det. Jag lovar.

Puss &Kram S

Suddigt för ögonen.

Gud! Efter att ha suttit i ca 7 timmar framför youtube börjar mina ögon verkligen ta stryck. Den här Jiley historen jag snackade om fastnade jag verkligen för. 40 avsnitt har hon/han än så länge laddat upp och alla är ca 10 minuter var vilket blir 400 minuter. Sen har jag haft lite blogg pauser också så jag fick det till 7 timmar.

Men det är så bra! Så det varkligen värt det. Här har ni en länk till första avsnittat men jag råder bara dom som är fan av disney att kolla. Jag tror inte man gillar det annars. Eftersom det bara är disney artister med. Jag tror du skulle gilla det här Ankan.

Update: Hon/Han la precis upp episode 41. Måste kolla! Haha. 

Puss &Kram S 


Jiley?

Siier här på youtube och kollar på en Joe och Miley historia. Eller det handlar mest om dom i alla fall. Jag brukar inte kollar på Jiley storys men den här var så sorglig. Jag är på del 21 nu. Och det betyder att jag har suttit i 200 minuter. Vad blir det 3,5 timmar? O herre gud... Haha. men jag måste kolla klart. Hela historien är som Twilight! Hur bra som hellst.

Jag är inget stort Miley som person fan men nu när jag tänker efter skulle dom kunna passa tillsammans.

Puss &Kram S

Veckans låt.

Nu var det väll ändo dags att ha en av JBs låtar som Veckans låt.

Jonas Brothers - Hold On


Jag äääääääääääääääälskar den här låten! Fyfan! Ta en titt, jag är 90% säker på att ni inte kommer bli besvikna.

Puss &Kram S

Camp Rock behov.

Så nu fick jag samma Camp Rock sug som Ankan fick för ett par dagar sedan. Haha. Jag bara måste kolla. Så jag tro jag ska gå ner och kolla på den. Och om TV är upptagen tar vi datorn istället. Haha. Jag har det här planerat in i minsta detalj. 

Nu tror väll ni att jag har glömt veckans låt men den kommer alldeles strax. Jag har lite problem med youtube. Men jag hoppas att det fixar sig. Jag kollar inte på CR fören ni har fått er Veckans låt. 

Puss &Kram S 

I can´t see it, but i can feel it.

"I can´t see it, but i can feel it."

En helt underbar replik från A walk to remember. Det blev att kolla på filmen och jag helt och hållet dör på den. Det är nästan Twilight klass på den men inte riktigt. Twilight har ju vampyrer. Och inget slår vampyrer. Haha. Jag har allltid älskat det, Jag vet inte varför? Allt "övernaturligt" igentligen. Jag diggar det helt enkelt.


Jamie Sullivan (Mandy Moore) & Landon Carter (Shane West)

Varför får jag alltid ont i huvudet när jag gråter? Eller är det fler än jag som lider av det här problemet? Är det för att man gör av med så mycket vatten när man gråter att det blir som vätskebrist. För då brukar man ju få ont i huvudet... Eller är det bara för att göra gråtandet ännu jobbigare? Vad tror ni?

Nu ska jag i alla fall ta och sova. Jag vill få bort den här jävla huvudvärken. Det är sjukt jobbigt!

Puss &Kram S

Nu fattar jag.

Inte fören nu har jag riktigt fattat att sportlovet har börjat. Jag har inte känt av det fören jag stängde av alarmet på mobilen nyss. Gud va skönt det kändes. Haha. Jag ska sova länge imorgon. Jag har inte haft sovmprgon på 9 dagar tror jag det är. Det ska bli riktigt härligt.

Jag tro fan jag ska sätta mig och kolla på A walk to remember. Jag känner för en gråt film just nu. Inte för att jag är ledsen utan jag bara måste få ur mig det utan att igentligen behöva det, Fattar ni? Jag suger på att förklara. Haha. Vi får se vad dom andra säger.

Sen måste jag ju få träffa min bästa någon dag! Eller hur? Vi får höras!

Puss &Kram S


I´ll be fine.

Så dagens match är inget jag direkt nöjd över. Första halvlek var väll okej men resten var katastrof. Men som jag sa efter matchen. Det är för sent att gnälla nu. Så vi hoppar fram till något roligt istället.

Jag sitter och diggar som fan till A little bit longer albumet. Just A littel bit longer spelades nyss klart och jag sitter med tårar i ögonen...

Got the news today
Doctor said I had to stay
A little bit longer and I'll be fine

When I thought it'd all been done
when I thought it'd all been said
A little bit longer and I'll be fine
But you don't know what you got till it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
And everytime you smile you laugh you glow
You don't even know (no, no)
You don't even know

All this time goes by
Still no reason why
A little bit longer and I'll be fine

Waiting on a cure
But none of them are sure
A little bit longer and I'll be fine
But you don't know what you got till it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
And everytime you smile you laugh you glow
You don't even know (no, no)
You don't even know (no, no)
You don't even know (no, no)

Yeah!

But you don't what you got till it's gone,
And you don't know what it's like to feel so low, yeah
And everytime you smile you laugh you glow
You don't even know! No!
(come on John!)

So I'll wait till kingdom come
All the highs and lows are gone
A little bit longer and I'll be fine
I'll be... fine


Hoppas på att det blir lite käk snart för jag är sö hungrig. Haha.

Puss &Kram S

Too cute.

En lite sen alla hjärtans dag hälsning från Joe. Too cute!



Jb hos Saturdag night live! Haha, fyfan vad jag garvar! Too cute!



Too cute! Haha. 4.24 - 4.49. OMG! Love him there...



Puss &Kram S

Hope & Glory.

Fick ett sms från Julia nyss om att hon var tillbaka i Sverige. Grymt skönt att veta att hon befinner sig på "säker" mark igen. Haha. Och nu är även hon kär i "the book of books". Känns skönt att inte vara själv längre. Haha.

Som jag trodde och ville gick måns vidare till final. Jag är helt fucking kär i låten.

Måns Zelmerlöw - Hope & Glory

(sorry för den dålig kvaliteten.)


Puss &Kram S

Delfinal 2.

Jag skriver upp vilka det är som tävlar så kan ni också ta del av det om ni har lika dålig koll som jag. Haha.

Lili & Susie - Show me heaven
Lasse Lindh & bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
Jennifer Brown - Never been here before
H.E.A.T - 1000 miles
Markoolio - Kärlekssång från mig
Amy Diamond - It´s my life
Cookies n Beans - What if
Måns Zelmerlöw - Hope & Glory


(Så jävla söt. Nae... haha. "Han hjälpte mig inte med gylfen")

Jag hoppas verkligen på Måns nu. Och när jag läser de andra namnen så skulle jag kunna säga att det inte kommer att bli någon tuff match. Men man ska aldrig ropa hej halv-vägs över ån. Eller hur heter det?

Puss &Kram S

Hemma kväll.

Har precis bakat något som i alla fall liknar kärleks mums. Sen får vi se hur det smakar. Det blev någon choklad smet över och sedan kokos. Jag är helt kokos beroende. Det är så sjukt gott.

Ikväll blir det nog melodifestivalen. Inte nog, det blir det. Vad jag vet ska Måns vara med idag. Annars har jag inte så stor kolla på dagens startfält. Jag får ta mig en titt på internet. Nu måste jag ta och gör klart allt. Fika, myskläderna och allt det där.

Puss &Kram S

Glad alla ♥ dag!

Dagens match var inte dålig men inte super bra heller. Vi spelade bra nog att slå Ramunder. Äntligen! Jag var livrädd när jag satt i bilen påväg till Söderköping att det skulle bli en repris av DM matchen för ett par månader sedan. Men vi höll ifrån. Och jag kunde inte var mer lättad. Visst gick det hur dåligt som helst för mig men jag kan nog leva med det. Jag får ta igen det på matchen imorgon. Motala - Hemma.

Jag vill även passa på att önska alla en riktigt härlig och mysig alla ♥ dag. Min kväll kommer bestå av melodifestivalen och tvätta matchkläderna. Haha.

Glöm inte att rösta på vilken header ni vill jag ska ha här nedanför!

Puss &Kram S

You decide!

Vilken header tycker ni att jag ska ha. Verkligen alla måste svara! Jag får panikångest (hej Julia!) Eller ska jag inte ha någon av dom? Let me know what you think.

1.

2.

(klicka för större bild...)

Puss &Kram S

Trust.

Så idag vart det dags för Kitty att åka hem från Let´s dance. Men jag kollade faktiskt bara på utröstningen. Medans jag väntade på att Samantha skulle börja.

Ser ni att jag har bytt header? Det är samma stuk på den men bilderna är utbytta. Jag kör med den här ett tag så får jag se hur jag känner.

Men nu måste jag verkligen sova. Jag ska upp klockan halv 8 imorgon eftersom jag har samling 9. Varför får jag aldrig sovmorgon? Haha. Så tyvärr gott folk hinner jag inte skriva mera.

Puss &Kram S

True love!

Har fått bilderna vi tog för ett tag sedan av Josse nu. Tänkte lägga upp ett par här på bloggen. Vad säger ni om det?






(rådiggar den här bilden!)





Ni betyder mest för mig tjejer!

Josse - Herregud! Hur länge är det nu? 9 år... fan, det är lång tid det. Vi har gått igenom allt. Kärlek - Hat. Skratt - Tårar. Men jag ångrar inget! Om jag gjorde det hade vi kankse inte haft det som vi har det idag. Vi har båda häftigt temperament och ibland går det över styr men jag älskar dig och det hoppas jag att du vet!

Ankan - En vän jag inte skulle byta för något i världen! Eller jo kankse, ett möte med JB? Haha, nej klart som fan jag inte skulle. När jag träffade dig första gången hade jag aldrig att kunnat tänka mig att vi skulle ha den framtiden som vi ändo har nu. Vi har planerat våra liv i år framöver. Och om bara ett par månader kommer vi ha minnen tillsammans jag skulle kunna döda för att återuppleva!

Julia - Vart fan har du varit hela mitt liv? Du måste vara den härligast människan jag någonsin träffat. När Ankan berättade att en av hennes kompisar från Göteborg skulle flytta hit och börja i våran klass visste jag inte vad som skulle hända. Men du visade dig vara en otroligt viktigt person under tiden du funnits i mitt liv! Jag hoppas att den tiden aldrig tar slut!

Puss &Kram S

Bad luck!

Så bloggen dampade igen när jag skulle logga in för ett tag sedan men nu funkar det ingen. Och jag vill att det ska hålla sig så också! Haha. 

Jag har i alla fall märkt att det är fredag den 13 idag. När jag satt och drog i mig lite macka tullsammans med Mirre(som föresten fyller idag så grattis igen till henne!) innan träningen gick allt åt helvete.
- När jag ska öppna min Loka måste någon ha skakat på den i affären eller så har den ramlat runt i min väska för halva flaskan pyser ut och jag blir dyng sur...
- När jag ska sätta mig på bänken igen sätter jag mig på flaskan men som tur va var korken på...
- När jag öppnar min cola går jag bara för att sätta upp mitt hår och när jag kommer tillbaka har flaskan ramlat ner på golvet och hälften av all cola runnit ut...
- På träningen hade jag något vasst som gjorde hur ont som helst i skon...
- Jag kunde inget på kemi provet...

Visst det är inga allvarliga saker, men dom är allvarliga nog att reta upp mig till max! Haha.

Puss &Kram S

Blogg problem.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men blogg.se har haft problem av något slag så jag har inte kunnet logga in men jag hoppas att allt funkar som det ska igen nu.

Fan vad sent det är, så det här blir ett snabbt och kort inlägg. Dagen skulle ha bestått av kemi pluggande men jag har bara inte orkat! Så hela min dag har tillbringats framför datorn. Men det gör inte så jätte mycket eftersom jag gick hem. Grymt bra gjort av mig. Haha. Nu: sova.

Puss &Kram S

OC tårar.

Aww... jag har stora svarta fläckar undder ögonen av att kollla på OC. Varje gång det händer minsta lilla sak gråter jag stora floder eftersomk jag vet att Marissa kommer dö. I Ryans armar! Herregud, dom är ju the perfect match! Jag så "döds avsnittet" också och jag klarar det inte utan att gråta så högt att mina syskon kommer och frågar vad det är. Haha... jag är hur känsligt som helst för sånt här.

Snart är det träning. Och jag känner mig igentligen inte frisk ifrån min förkylning (kommer jag någonsin känna mig det?) Det gick ju ändo ganska bra igår. Hoppas på samma "tur" idag. Haha.

Nu blir det att sätta på lite pepp musik, packa klart mina saker och ta mig något lätt att äta.

Puss &Kram S


Eget litet OC maraton.

Förlåt för min dåliga uppdatering idag men...

Jag har suttit och kollat på de 5 första avsnitten av OC. Jag kommer fortsätta imorgon innan träningen. Jag typ dör över hur snygga Ryan och Seth är. Varför måste alla kändisar vara så otroligt snygga? Man blir ju bara beroende!

Så nu är det dags för sängen. Eller jag ligger ju i sängen just nu men jag menar sova - time. Tråk ondag imorgon. Det är verkligen tur att vi bara går till 13.20 imorgon. För onsdagar går så otroligt segt och jag hade fan aldrig klarat det som vi gick till 15.00 t.ex. Nej! Som sagt, dags att sova.

Puss &Kram S

Jodå... jag har haft bättre dagar!

Fan, min dag har typ gått åt helvete! Först kommer jag 20 minuter för sent till Kemi men som tur var har vi Lennart. Så det var typ helt lungt. Hoppas jag. Haha. Sen i matsalen spiller jag köttfärssås på mig själv. Mysigt att gå runt med en stor fläck på mitt vita linne. Nej! Annars har väll dagen än så länge varit ganska okej. Men än är det många timmar kvar.

Nu är det snar dags för språkval, spanska. Ahh... jag typ hatar det till tusen! Ankan tjatar att det är hennes tur att sitta vid dator så vi höres!

Puss &Kram S

I´t will be as if I´d never existed.

Så nu har jag börjat läsa Ljudet av ditt hjärt för 3de gången tror jag. Eller, 2.5te gångne om ni fattar. Jag läse andra halvan för att par veckor sedan. Haha. Jag bara älskar Edward och hatar Jacob i boken! Fyfan asså!

Sitter och lyssnar på JB och jag klarar inte att bara lyssna längre. Jag blir som förstelnad. Men på ett bra sätt typ! Fan jag kan inte förklara det. Men det är bara helt sjukt.

Men nu ska jag ta och läsa ett tag sen blir det sova. Haha, jag så super trött.

Puss &Kram S

Veckans låt.

Dags för veckans låt. Jag hade tänkt ta en av Paramores låtar men jag har ju redan lagt upp dom så här får ni något nytt ooch härligt.

Leona Lewis - Run


Eller okej, det kankse inte är så nytt. Här har ni ett inlägg från tidigare där jag tipsar om låten.

Update: Hittade en otroligt vacker cover på Run. Och hennes hår är ju bara föööör fint!



Verkligen värd att kollas på.

Puss &Kram S

Lunchrast.

Hemma hos ankan nu. Och jag har inget att skriva så jag raporterar senare idag. Haha. Josse har damp för att vi lyssnar på JB. Haha.

Puss &Kram S

Natti natti.

Så, klar med Twilight. Mina 3 droger. JB, Twilight & Paramore. Och det är inga dåliga droger vi snackar om här heller. Usch nej! Haha. Mitt liv går typ ut på dessa 3 saker just nu! Fan vad jag tjatar om det här igentligen. Så ikväll ska nu slippar höra om just det ämnet... Eller vill ni höra?

Imorgon blir det slapp dag efter skolan. Än så länge har jag ingen aning om jag ska in till stan för att kolla på bio med klassen. Vi ska se I taket lyser stjärnorna på svenskan - hoppas jag... Men nu kan jag verkligen inte skriva mer. När det börjar bli suddigt för ögonen är det ett tecken på att det är för mycket dator. Haha.

Puss &Kram S

Patetiskt.

Ditt beteende är patetiskt...
Ditt sätt att vara förstör för alla runt om dig...
Du är anledningen till att det blev som det blev...
Du kommer få stå för dina handlingar senare...

Matchen idag var till ca 60 % helt klart okej. Jag tycker aldrig att vi spelade på topp men vi var riktigt bra vissa stunder i första halvlek. Slutresultatet blev 12-9 till NKIK om jag minns rätt. Själv gjort jag 2 mål. Och det var riktigt skönt att äntligen få spela 9a igen. Jag har saknat det. Efter blev det att sitta i seket. Sen kollade jag på herrarnas match och sedan hem. Haha. Det där vart en redigt tråkig mening. Och sen... och sen. Haha.

Nu blir det Twilight och sen sova.

Puss &Kram S

Hemmamatch.

Jag har fett brottom nu så jag slänger in ett kort inlägg bara.

Om 20 minuter ska jag in till sporthallen eftersom jag har hemmamatch mot NKIK idag. Jag hoppas vi kommer spela lika bra som mot RP. Men nu hinner jag inte mer.

Puss &Kram S

Paramore.

Aww... jag typ älskar! Men inte mer än JB men precis efter såklart. Inget slå JB!

Paramore - CrushChrushCrush


Paramore - That´s what you get

Paramore - Decode


Ett par av de låtar jag bara avgudar av detta fantastiska band! Haha.

Puss &Kram S

In the house of Ankan.

Hemma hos Ankan nu. Kom hit vid halv 3 kankse. Just nu gör vi (jag kollar mest på) chokladbollar. Fett med gott men jag känner att det har blivit lite mycket av den varan på sista tiden. Haha. Förut var vi ute med Ronja (hund) och åkte kälke men lill Julia. Byggde snögubbe gjorde vi också. Fett med skojigt. Bara för att Julia är sötast tjejen ever!

Ikväll blir det melodifestivalen.  Får väll se om det är lika roligt iår...

Puss &Kram S

All of you.

Så jag gick upp halv 9 idag för jag ska åka och hämta toapapper som vi har sålt för handbollen. Fan - äntligen sovmorgon och så måste det bli så här.

Senare idag blir det nog Ankan och lill Julia. Haha. Melodifestivalen och lite sånt. Haha. Men nu måste jag göra mig klar. Klockan 10 vid matsalen.

Puss &Kram S

Östgötalaget!

Ville bara säga grattis som fan till Natta, Tove & Frida som är uttagna till andra steget i uttagningen till östgötalaget. Fett stolt över er tjejer!

Puss &Kram S

The mirror can lie.

Hemma från träningen för ett tag sedan. Var tvungen att ta ett var inne på jonasbrothersmerch.com. Men jag bara måste skaffa fram pengar fort som fan för nu jävla ska jag ha grejerna...

          

Men ja... skolan var väll helt okej. Inget att raportera typ. Eller jo - vi har äntligen fått börja med vårat musik projekt då vi ska spela upp en låt. Alltså sjunga spela ocha llt det där själva. Och jag och Ankan har tp väntat på det här hur länge som hellst. Please be mine ska vi köra. Vi hade lite problem att hitta ackord och skit men det löste sig nog.

Imorgon blir det seket och sedan hem till Ankan tror jag. Annars händer det inte ett skit under dagen. Haha.

Puss &Kram S


I´M LOSING MYSELF.

Tack så jävla mycket Ankan. Jag kommer inte ha något annat i huvudet nu. Haha.

Jonas Brothers - Free falling


Jag känner mig bara helt tom när jag lyssnar. Jag känner inget, inte glädje, inte sorg - bara helt tomt. Usch! Det är lite läskigt. Men jag tröstar mig med att jag kommer se dom live om bara ett par månader...

Puss &Kram S

Dålig uppdatering.

Förlåt, jag har inte lagt in ett ända inlägg idag och jag vet att det är dåligt. Men jag är fan i mej hur förkld som helst och jag vill inte sitta här och snora ner hela jävla datorn. Okej, jag vet att den ursäkten är sämst men jag hinner aldrig sätta mig och ta tag i ett inlägg fören jag måste snyta mig eller hämta nytt honungsvatten. Och sen har jag båda matte och svenska prov imorgon som jag behöver plugga till. Så jag hinner inte skriva mer.

Puss &Kram S



For the last time.

Sitter och kollar på Made in Sweden just nu. Och jag har inget att skriva. Verkligen inget! Jag började på det här inlägget för 1 timme sedan. Så då kankse ni fattar vilken nivå min fantasi ligger på för tillfället.

Jo - imorgon blir det stan med Ankan, Julia & Josse. Vi ska typ bowla eller något. Haha. Det blir mys. Men nu måste jag dra mig till sängs - skolan imorgon ju.

Puss &Kram S


Stronger then I thought.

Jag vill döda Ankan. Första som gissar rätt varför får ett pris! Haha.

Bildledtråd:



Jag har inte hunnit köpa bilderna än - eller rättare sagt, jag har inte haft pengarna. När jag hede la jag dom på Twilight böckerna. 400 gick det på och sen har jag haft lite småinköp som har dragit lite pengar. Men nu är det bara 1 sak jag samlar till och det är touren. När jag har pengarna till det ska jag satsa på att köpa bilderna! Aww... jag serriöst dör!

Snart är det dags för träning och precis som igår tar ja det lite på halvfart eftersom jag är så otroligt förkyld. Vi kör powerwalk istället för att springa och så vidare. Jag orkar inte med sånt här. Jag är fan alltid förkyld!

Puss &Kram S


Going to school.

Iväg till skolan snart som sagt. Fan jag hinner inte med bloggen just nu men jag gör det i alla fall. Visst är jag omtänksam. Haha.

Jag ska åka om 30 min och inget smink eller fix med håret är gjort så dag att dra. Vi hörs senare idag!

Puss &Kram S

Jag orkar inte vänta längre.

Kom hem från träningen för ca 2 timmar sedan. Skriv ner vafan! Haha. Inget som någon över huvud taget bryr sig om men lite allmän fakta tycker jag. Eller något... Men träningen gick väll okej, men bara okej. Jag skämde ut mig totalt inför alla som befann sig i sporthallen 5 i 7 idag men annars är det bra. Haha, jag ramlar pladask på golvet utan en jävla anledning. Som om jag försökte springa utan att lyfta på fötterna. Sjukt vare i alla fall...

Men nu är det nog dags för sängen. Jag måste få bort min jävla förkylning. Det här är sjukt jävla jobbigt! Jag snorar typ ner allt och alla. Haha.

Nämde jag matteprovet idag! Haha... totalt oförberedd och typ allt. Men det gick bra i alla fall. Jag har det ganska lätt för matte. Jag förstår det lixom. Men jag är inte en pluggis så nu kan alla sluta säga det. (Leo känn dig inte utpekad!) Jag kan det redan innan bara. Jag gör aldrig läxor eller pluggar inför prov. Haha... ändo är jag det gamla, tråkiga VG barnet. Usch!

Och bara för att jag inte har något bättre för mig langar jag bilder på dom 4 snyggaste killarna som just nu existerar på denna jord!


(JOE JONAS)


(KEVIN JONAS)


(NICK JONAS)


(ROBERT PATTINSON)

P.S. ALLA 4 LIGGER PÅ DELAD 1A PLATS! D.S.

Puss &Kram S

I wanna wake up feeling... beautiful.

Skolan förut som sagt. Slappa lektioner. Spanska i datorsalen och sen Svenska där vi mest satt och pratade. Vi funderar på att gå och se I taket lyser stjärnorna hela klassen. Den ska tydligen vara super bra. Jag tror faktist att jag en gång i tiden började läsa boken men aldrig orkade mig igenom den. Haha. Jag tror mycket väl att det kan stämma. Dom ända bok-serierna jag har orkat mig igenom är Twilight och Vild magi som båda 2 består av 4 böcker. Okej, 4de twilight boken har jag ju inte läst men jag kommer ha gjort det om ett par veckor. Så då har jag gjort det. Men det finns inget... verkligen inget på denna jord som kommer stoppa mig från att läsa ut Så länge vi båda andas på endast ett par dagar. Jag satsar på 4! Max!

Snart är det träning och jag är inte pepp. Som vanligt. Vi ska springa. Usch! Men innan det måste jag hinna kolla på Twilight 1 gång. Jag ska spola över dom tråkiga scenerna för att hinna. Eller det finns ju inga tråkiga scener men dom mindre viktigt om jag säger så. Och med dom mindre viktiga menar jag allt som Edward inte är med i!. Haha.

Puss &Kram S

Jag hatar sega datorer!

Sitter hemma hos Ankan. Vi har lunchrast. Och jag har inget att skriva om. Haha. Så jag skriver ett inlägg när jag kommer hem från skolan istället. Hoppas ni inte dör.

Puss &Kram S


Veckans låt.

Jag höll nästan på att glömma. Haha. Ni ska ju få en veckans låt av mig - och här kommer den. 

Miley Cyrus - Fly on the wall
 

Puss &Kram S

Tjosan i trosan.

Jag har dåliga fantasi! Vilket ni kanske märker! Och så har tråkigast! Men jag ska som tur är gå ner och typ baka något nu för Josse och Julia kommer snart. Sova över här ska dom. Haha. Skojigt!

Tyvärr har jag inte mer intressant att skriva för tillfället. Hoppas det kommer något vettigare att skriva om senare idag.

Puss &Kram S

Skolan imorgon och jag orkar inte!

Åh! Jag som skulle kolla på Twilight nu. Men klockan är alldeles för mycket! Det är ju ändo 2 timmar lång. Så då är jag klar runt halv 12. Och gissa vem som inte kommer komma upp ur sängen då!

Jag har beslutsångest hela tiden! Och inte hjälper det att Julia ber mig välja headers till henne stup i kvarten heller. Haha. Som ikväll t.ex. Jag ska välja skor till morgondagens outfit. Jag ska ha:
Mina nya jeans (lite vidare neråt men sitter åt längst ner)
Vitt linne
Svart bolero

Och nu vet jag inte om jag ska ha mina svarta pumps eller mina gamla, slitna street skor. Med pumpsen blir det lite festigare stil medans med dom vanliga skorna jag får en mer sportig stil. Fan! Jag kan verkligen inte välja! Jag vill så gärna ta mina pumps men jag är inte den typen av tjej som har på mig det i skolan. Jag vet inte varför. Det känns bara för mycket. Men jag tycker att det är hur snyggt och coolt som helst när andra har på sig det. Men när jag själv ska ha det blir jag alldelse för osäker. Fan för det! Förmodligen blir det mina gamla puma skor. Men vem vet? Vi låter ödet bestämma. Haha...

Puss &Kram S


Jag är stoltast över brudarna!

Herre min gud! Vi vann! Och mot RP också! Med tanke på den svacka vi har haft dom senaste matcherna hade jag aldrig kunnat ana det här. Jag vet att vi är bra när det funkar men för tillfället hade jag inte kunnat tro det här. Jag är så jävla stolt över oss tjejer! Vi hade matchen hela tiden och det höll hela vägen. Haha. Fan vad skönt!

Nu ska jag ner och göra pannkakor till mig opch syrran. Haha, hon tjatar hur mycket som helst sen jag frågade om hon skulle ha. Haha.

Puss &Kram S

Believe in me.

Aww... låten har så fin text, handling. Allt bara är helt perfekt. Nu blir ju det här som veckans låt men jag lovar att ni ska få en imorgon också. Haha.

Demi Lovato - Believe in me


I'm losing myself
Trying to compete
With everyone else
Instead of just being me
Don't know where to turn
I've been stuck in this routine
I need to change my ways
Instead of always being weak

[Chorus:]
I don't wanna be afraid
I wanna wake up feeling beautiful.. today
And know that I'm okay
Cause everyone's perfect in unusual ways
You see, I just wanna believe in me
La la la la
La la la la

The mirror can lie
Doesn't show you what's inside
And it, it can tell you your full of life
It's amazing what you can hide
(you can hide)
Just by putting on a smile

[Chorus:]
I don't wanna be afraid
I wanna wake up feeling beautiful.. today
And know that I'm okay
Cause everyone's perfect in unusual ways
You see, I just wanna believe in me

I'm quickly finding out
I'm not about to break.. down
Not today
I guess I always knew
That I had all the stength to make it through

[Chorus:]
Not gonna be afraid
I'm gonna wake up feeling beautiful.. today
And know that I'm okay
Cause everyone's perfect in unusual ways
You see, now.. now I believe in me
Now I believe in me

Puss &Kram S

Morgonpigg!

Hur fan kommer det sig att stephanie-anna-elisabeth-dahl sitter uppe 5 i 8 och skriver bligginlägg. Jag borde sova vid den här tiden! Och då menar jag verkligen sova. Mitt normala jag vaknar vid 11 - 12. Haha. Det här är ju sjukt. Jag är inte äns trött! Måste vara någon bugg som Leo säger till mig gämt. Och jag kan inte störa mig mer på det ordet! Haha.

Senare idag blir det match mot Rp om jag inte minns fel. Och jag är inte det minsta pepp idag. Jag missade dom 2 senaste träningarna så jag har ingen aning om vad det var dom tränade där. Och sen har min förlylning tagit över! Jag dör!

Puss &Kram S

RSS 2.0